Vissza a tartalomjegyzékhez


Az FF, azaz a Fitness Fasizmus mozgalom kiáltványa

Magyarok! (Koleszterinszegény) véreim! Abáltszalonnával meggyötört testvéreim!

Ezennel bejelentjük, hogy az FF átvette a hatalmat szeretett, jelenleg rántottszelet formájú csonka hazánkban. Első intézkedéseink a következők:
1. Minden lap, magazin, újság címlapjáról eltűnnek a pufók fejek, teltebb nők és szarkalábas arcélek. Egészséges, szoláriumbarnított magyarokat helyezünk a véleményformáló sajtótermékek első, majd a többi oldalára is.
2. Ezentúl tilos az állati eredetű zsiradék, valamint a nem jódozott só használata, rejtegetése. Akit ilyenen érünk, azt a helyszínen powerliftingre vagy cardio mozgásformára kötelezzük.
3. Mindenki köteles nyilatkozni arról, hogy felmenői között volt-e kövér, vagy ő maga részt vett-e falusi disznóvágáson, lagzin. Ha ilyen egyéneket találunk - és megígérhetjük, találni is fogunk -, akkor ezeket a társadalomra és a testtömegindexre veszélyes egyedeket összegyűjtjük, és alakformáló, zsírpárnaátnevelő táborokba zárjuk.
4. Tilos a nyugati ópium: a cukros üdítők fogyasztása. Magyar ásványvizet minden magyar torokba!
5. Nem nézzük jó szemmel a pékeket. A pékek mindig gyanúsak, mert fehéreknek tűnnek, holott… Ha nem teljes kiőrlésű lisztet állítanak elő, alakformáló táborba velük!
6. Laci bácsit mint bomlasztó egyént azonnal letartóztatjuk. 
7. A művészetek tanításából végérvényesen száműzzük az egészségtelenséget: a willendorfi Vénuszt és Rubens festményeit kitiltjuk az országból. Kövér Lajos szerepeltetése miatt felfüggesztjük a Família Kft. vetítését.
8. A lakásban többé nem lehet hűtőszekrényt tartani. Lakónegyedekre osztjuk az országot, és minden lakónegyed élére megbízható, leinformálható és vérzsírszintjét tekintve helyes úton járó polgárokat nevezünk ki. Minden lakónegyedben elhelyezünk egy-egy darab nagyobb hűtőt, melynek kulcsa a bizalmiknál lesz. Így akadályozzuk meg az éjszakai nassolást.
9. Nemzeti Infraszoláriumot állítunk fel a Hősök terén, és minden évben megtartjuk a Nagy Twiggy Napot. 
10. A sportok közül csak az maradhat, ami fogyaszt, ezért Lékó Péternek is lépnie kell.

Magyarok! Felszabadítunk titeket az évszázados súlygyarapodás lelket roncsoló hatása alól! Csatlakozzatok hozzánk! Szólj a szomszédodnak! Szólj a barátodnak! Szója! Egy nap az egész Kárpát-medencében nem lesz többé korpa, csak gyönyörű faj!
Aki magyar, velünk fal!
Naturálasi Ferenc, Nemzetetető
(-kohnbandi-)