Vissza a tartalomjegyzékhez

Hetek-összeállítás
Beckham tananyag és csóró marad

Tananyag lesz David Beckham, az angol válogatott és a Manchester United labdarúgója a Staffordshire Egyetemen. A 12 hetes kurzus vezetője, Ellis Cashmore szerint a 24 éves futballista személyisége, viselkedése, megjelenése, magánélete, házassága alkalmas egyetemi kutatásokra és oktatásra.


A Bradford elleni 4-0-ás győzelmet ünnepli David Beckham, nyakában Yorke-kal. Amióta lenyírta haját, már két gólt szerzett. Nem futotta dauerra   

„Amikor Beckham két hete levágatta haját, nemzeti hír lett belőle. Posh Spice-szal kötött házassága szintén mindennapos téma az újságokban. Arról nem is beszélve, hogy az argentinok elleni vb-mérkőzésen kapott piros lapját sokan még most sem bocsátották meg neki” - mondta Cashmore.
A professzor szerint Beckham egyénisége számos furcsaságot hordoz. A labdarúgó például nem használja fel ismertségét a politikában, illetve személyesen alig jelenik meg a nagy nyilvánosság előtt, holott az olyan kvalitású emberek, mint ő, általában épp ellentétesen viselkednek.
Mindenesetre Beckhamnek nem emeli tovább a fizetését a Manchester United, sőt! Egyes brit lapok szerint a Bajnokok Ligája-győztes együttes már azzal fenyegetőzik, hogy szabadlistára teszi Beckhamet, amennyiben jelentős mértékben szeretné emeltetni fizetését. A középpályás jelenlegi heti bére eléri a 90 ezer márkát (körülbelül 12 millió forint).
A híresztelések - többek között - abból adódnak, hogy Beckham felesége, Victoria Adams, a Spice Girls egykori énekese már többször hangsúlyozta: a férjének jóval többet kellene keresnie.