Vissza a tartalomjegyzékhez


Programajánlat

Március 4-én, szombaton délelőtt 11 órakor Szabó Katalin és Szabó László Scarlatti, Schubert és Brahms műveket játszanak a Régi Zeneakadémián (Bp. VI., Vörösmarty u. 35.). Jegyek a hangverseny helyszínén, a kezdés előtt egy órával válthatók.

A Budapesti Vásárközpont programjai:
Budapesti Divatnapok - textil-, lakástextil- és ruhaipari nemzetközi szakvásár február 27-29-én, a Magyar Divat Intézet szervezésében. A kiállítás a Budapesti Vásárközpont A és D pavilonjában tekinthető meg. Tel.: 266-3720.

Lakástrend és design 2000 címmel március 2-től négynapos bútorkiállítás tekinthető meg a Szépművészeti Múzeumban (Bp. XIV., Dózsa György út 41.).

UKBA - nemzetközi cukrászati, sütőipari és gasztronómiai szakkiállítás március 5-8-ig, a Budapesti Vásárközpont szervezésében. Tel.: 263-6077.

Március 3-án, pénteken 19.30-kor a Takács Vonósnégyes hangversenye hallható a Zeneakadémián. (A kvartett tagjai: Edward Dusinberre, Schranz Károly, Roger Tapping, Fejér András.) Műsoron: Haydn, Bartók és Beethoven művei. (Jegyek a legtöbb jegyirodában kaphatók.)

A Fotóművészet és Színház című kiállítás kísérőrendezvényeként március 2-án (csütörtökön) 17 órától színháztörténeti előadás és tárlatvezetés látogatható a Mai Manó Házban (Bp. VI., Nagymező u. 20.). Tel.: 302-4496.

Március 4-én, este 19 óra 45 perces kezdettel a Budapest Fesztiválzenekar hangversenyt ad az Olasz Kultúrintézetben. Műsoron: Mendelssohn e-moll hegedűversenye (szólista: Baráti Kristóf), Dvorák Újvilág szimfóniája, Rossini-nyitányok. Vezényel: Fischer Iván. Jegyek a hangverseny helyszínén, a kezdés előtt egy órával, valamint a Filharmónia jegypénztárában válthatók.