Vissza a tartalomjegyzékhez


Szüni-Dödö

Az utóbbi évekhez hűen az idei nyáron is bőséges programot kínál a gyerekeknek, fiataloknak a Margitszigeti Atlétikai Centrum által szervezett SZÜNI DÖDÖ nevet viselő játéksorozat, mely a főváros minden pontján az egész vakáció ideje alatt működik.
A sorozatban részt vesznek a művelődési házak, szabadidőközpontok, sportegyesületek, pedagógusok, muzeológusok, közművelődési dolgozók. A programok közt szerepel többek között dunai evezés, számtalan kirándulás; ismerkedés különböző üzemek, szolgáltató és rendészeti szervek munkájával, belső életével; sokféle sportolási lehetőség, nyelvtanulás, a kézműves foglalkozások minden fajtája; színházi előadások, zenei műsorok, hangversenyek, a város nevezetességeivel való megismerkedés, barlangtúrák, mozi, történelmi ismeretek terjesztése, és még folytathatnánk a felsorolást.
Mindezt díjtalanul kínálják az ifjúságnak, sőt a programfüzethez mellékelnek McDonald’s bérletet és különböző kedvezményeket is. A nyitóbulira június 21-én, vasárnap 13 órától 21óráig kerül sor. Aki pedig legalább hat programon részt vesz a nyár folyamán (a helyszíneken pecsétet kap erről), az elmehet az augusztus 29-én a Fővárosi Nagycirkuszban megrendezendő záró műsorra! Bővebb információt az Atlétikai Centrum 329-3406-os telefonszámán kaphatunk. (Hetek)