Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
57. köt. 3. füz. (2011.)
Tartalom
Marife
Cruz
,
Miflora M.
Gatchalian
:
Érzékszervi minőségmérés egy esettanulmányon keresztül
141-155
[5.65 MB - PDF]
EPA-03135-00248-0010
Farkas
Valér
,
Dalmadi
István
,
Hartyáni
Piroska
:
Gyümölcslevek romlását okozó savtűrő baktérium anyagcseretermékének kimutatása elektronikus orral
156-168
[4.47 MB - PDF]
EPA-03135-00248-0020
Juhász
Réka
,
Zeke
Ildikó Csilla
,
Balla
Csaba
,
Barta
József
:
Oszcillációs reometria alkalmazása az élelmiszervizsgálatokban
169- 180
[4.33 MB - PDF]
EPA-03135-00248-0030
Roger
Fenwick
:
Eurofoodchem XVI. Konferencia Gdanskban: az élelmiszerkémia hozzájárulása az egészségügyhöz
181-182
[892.45 kB - PDF]
EPA-03135-00248-0040
Angol Királyi Vegyész Társaság Analitikai Módszerek Bizottságának 12. hírlevele: a J-diagram - egyszerű grafikon az analitikai minőségellenőrzésre
183-187
[1.80 MB - PDF]
EPA-03135-00248-0050
Kókai
Zoltán
:
Új Széchenyi terv projektismertető: korzserű tananyagok az élelmiszervizsgálatok szolgálatában
188-189
[927.49 kB - PDF]
EPA-03135-00248-0060
Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről
190-201
[5.48 MB - PDF]
EPA-03135-00248-0070
Nemzetközi rendezvénynaptár
202
[998.87 kB - PDF]
EPA-03135-00248-0080
Letöltés egy fájlban (24,4 MB - PDF)