Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
45. köt. 3. füz. (1999.)
Tartalom
Bognár
Antal
,
Molnár
Pál
:
A háztartásokban végzett élelmiszerfeldolgozás során bekövetkező szubsztanciális változások jellemzése
131-148
[201.56 kB - PDF]
EPA-03135-00202-0010
Kiskó
Gabriella
:
A penésztartalom meghatározására alkalmas módszerek 3. : immunológiai és fizikai módszerek
149-159
[133.79 kB - PDF]
EPA-03135-00202-0020
Molnár
Pál
,
Vámosné Falusi
Zsuzsa
:
A "Szívbarát" védjeggyel tanúsított újabb termékek 2.
160-163
[100.36 kB - PDF]
EPA-03135-00202-0030
Szerkeszti:
Ősz
Csabáné
:
Az Élelmiszertörvény és a Magyar Élelmiszerkönyv értelmezése
164-176
[127.19 kB - PDF]
EPA-03135-00202-0040
Kathy
Freeman
:
A National új ropogósító szereket kínál bundázott termékekhez
177-178
[86.84 kB - PDF]
EPA-03135-00202-0050
A KÉKI - Élelmiszer Minőségügyi Információs Centrum hírei
179-192
[441.95 kB - PDF]
EPA-03135-00202-0060
Rendezvénynaptár
193
[224.29 kB - PDF]
EPA-03135-00202-0070
Letöltés egy fájlban (828,3 KB - PDF)