Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
45. köt. 1. füz. (1999.)
Tartalom
Molnár
Pál
:
Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények 44. kötetéről
3-8
[105.90 kB - PDF]
EPA-03135-00200-0010
Kiskó
Gabriella
:
A penésztartalom meghatározására alkalmas módszerek 1. : tenyésztéses mikrobiológiai és mikroszkópos módszerek
9-16
[111.94 kB - PDF]
EPA-03135-00200-0020
Molnár
Pál
,
Vámosné Falusi
Zsuzsa
:
A "Szívbarát" védjeggyel tanúsított termékek
17-22
[92.75 kB - PDF]
EPA-03135-00200-0030
Molnár
Pál
,
Komáromy
Attiláné
:
Beszámoló a "Genetikailag módosított élelmiszerek előállítása és forgalomba hozatala" témájú szakmai továbbképző rendezvényről
23-29
[108.81 kB - PDF]
EPA-03135-00200-0040
Az élelmiszerbiztonsági tanácsadó testület (ÉBTT) állásfoglalása a Veszély Elemzés Kritikus Szabályozási Pontok (HACCP) rendszer alkalmazásával kapcsolatos kérdésekről
30-32
[75.58 kB - PDF]
EPA-03135-00200-0050
A magyar élelmiszerjoggal kapcsolatos érvényes előírások jegyzéke
33-43
[100.35 kB - PDF]
EPA-03135-00200-0060
A KÉKI - Élelmiszer Minőségügyi Információs Centrum hírei
44-56
[151.69 kB - PDF]
EPA-03135-00200-0070
Szerkeszti:
Tóth
Tiborné
:
Külföldi lapszemle
57-63
[162.47 kB - PDF]
EPA-03135-00200-0080
1998. évi tartalomjegyzék
64
[69.85 kB - PDF]
EPA-03135-00200-0090
Rendezvénynaptár
65
[223.01 kB - PDF]
EPA-03135-00200-0100
Letöltés egy fájlban (557,2 KB - PDF)