Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
43. köt. 2. füz. (1997.)
Tartalom
Biacs
Péter
:
A minőség dimenziói az élelmiszergazdaságban
89-96
[130.49 kB - PDF]
EPA-03135-00193-0010
Szalai
Gábor
,
Tóth
Ágnes
,
Lásztity
Radomir
,
Salgó
András
:
DNS meghatározásán alapuló technikák az élelmiszer-minőségellenőrzésben
97-103
[113.54 kB - PDF]
EPA-03135-00193-0020
Kovács
Ágnes
,
Simonné Sarkadi
Lívia
,
Mincsovics
Emil
:
Biogén aminok meghatározása túlnyomásos rétegkromatográfiás módszerrel
104-111
[150.19 kB - PDF]
EPA-03135-00193-0030
Örsi
Ferenc
,
Sarudi
Imre
,
Lassú
Istvánné
:
Különböző állatfajok májának megkülönböztetése ásványi összetétel alapján
112-121
[206.94 kB - PDF]
EPA-03135-00193-0040
Lukács
Gábor
:
A mikoszkópos élelmiszervizsgálatok múltja, jelene és jövője
122-128
[141.43 kB - PDF]
EPA-03135-00193-0050
Nógrádi
Sándor
:
ATP-biolumineszcencia: egy lehetőség a higiénés gyorsellenőrzés és a HACC Program megvalósításához
129-133
[139.72 kB - PDF]
EPA-03135-00193-0060
Noel
McGlinchey
:
A zselatin, a módosított keményítő és a tej zsírmentes szárazanyagainak külcsönhatása hőkezelt joghurtokban
134-140
[211.88 kB - PDF]
EPA-03135-00193-0070
Lásztity
Radomir
:
Beszámoló az "EURO-RESIDUE III." konferenciáról és a "Minőségbiztosítás az élelmiszervizsgáló laboratóriumokban" témájú nemzetközi szimpóziumról
141-144
[107.17 kB - PDF]
EPA-03135-00193-0080
A KÉKI - Élelmiszer Minőségügyi Információs Centrum hírei
145-155
[145.03 kB - PDF]
EPA-03135-00193-0090
Összeállította:
Boross
Ferenc
:
Hazai lapszemle
156
[86.44 kB - PDF]
EPA-03135-00193-0100
Szerkeszti:
Tóth
Tiborné
:
Külföldi lapszemle
157-165
[212.89 kB - PDF]
EPA-03135-00193-0110
Rendezvénynaptár
166
[401.61 kB - PDF]
EPA-03135-00193-0120
Letöltés egy fájlban (776,9 KB - PDF)