Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
39. köt. 4. füz. (1993.)
Tartalom
Lásztity
Radomir
:
A minőségellenőrzés és analitika fejlődési trendjei a fermentációs úton előállított élelmiszerekről
273-277
[109.02 kB - PDF]
EPA-03135-00178-0010
Molnár
Pál
,
Pallóné Kisérdi
Imola
:
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése 5. : a fogyasztói preferencia és averzió dinamikája
278-289
[513.54 kB - PDF]
EPA-03135-00178-0020
Csapó
János
,
Stefan
Einarson
:
Élelmiszerek és takarmányok D-aminosav tartalma 1. : az aminosav enantiomerek szétválasztása és meghatározása fordított fázisú folyadékkromatográfiával
290-302
[251.17 kB - PDF]
EPA-03135-00178-0030
Gajzágó
Ildikó
,
Balázsi
Andrea
:
Összehasonlító vizsgálatok a LÉCO FP-428 gyors fehérjemeghatározóval és a Kjeldahl módszerrel
303-308
[132.22 kB - PDF]
EPA-03135-00178-0040
Szabó S.
András
:
Aktivációs analízis az élelmiszeranalitikában 10. : Gamma-aktivációs analízis
309-313
[108.75 kB - PDF]
EPA-03135-00178-0050
Molnár
Pál
:
Az EOQ VI. Nemzetközi Élelmiszer Minőségügyi Konferenciája
314-331
[144.61 kB - PDF]
EPA-03135-00178-0060
Módszerismertető : válogatott példák a HPLC biotechnológiai alkalmazásáról
332-335
[140.94 kB - PDF]
EPA-03135-00178-0070
A KÉKI-Élelmiszer Minőségügyi Információs Centrum hírei
336-351
[809.54 kB - PDF]
EPA-03135-00178-0080
Összeállította:
Boross
Ferenc
:
Hazai lapszemle
352
[86.43 kB - PDF]
EPA-03135-00178-0090
Szerkeszti:
Tóth
Tiborné
:
Külföldi lapszemle
353-357
[507.71 kB - PDF]
EPA-03135-00178-0100
Letöltés egy fájlban (1,9 MB - PDF)