Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
35. köt. 4. füz. (1989.)
Tartalom
Fred
Scheuer
:
Nagynyomású folyadékkromatográfia az élelmiszeranalitikában
194-200
[2.03 MB - PDF]
EPA-03135-00162-0010
Csapó
János
,
Penke
Botond
,
Csapóné Kiss
Zsuzsanna
:
D- és L- aminosavak elválasztása és meghatározása ioncserés oszlopkromatográfiával diasztereomer dipeptid formában II. A 2- szulfonsav-alanil dipeptidek szétválasztása és meghatározása
201-208
[2.46 MB - PDF]
EPA-03135-00162-0020
Nguyen
Hung
,
Siska
Elemér
,
Adányiné Kisbocskói
Nóra
,
Molnár
Pál
:
Ion szelektív elektródok alkalmazása az élelmiszeranalitikában II. A számítástechnika alkalmazása
209-220
[3.04 MB - PDF]
EPA-03135-00162-0030
Élelmiszerek fogyaszthatósági határidejének és minőségmegőrzési időtartamának jegyzéke /3. kiegészítés/
221-230
[2.36 MB - PDF]
EPA-03135-00162-0040
Összeállította:
Molnár
Pál
:
Hazai lapszemle
230
[340.34 kB - PDF]
EPA-03135-00162-0050
Összeállította:
Katona
Ábrisné
:
Szabványismertető
231-236
[1.48 MB - PDF]
EPA-03135-00162-0060
Szakmai hírek
237
[355.11 kB - PDF]
EPA-03135-00162-0070
Szerkeszti:
Molnár
Pál
:
Külföldi lapszemle
238-253
[5.91 MB - PDF]
EPA-03135-00162-0080
Letöltés egy fájlban (17,5 MB - PDF)