Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
34. köt. 3. füz. (1988.)
Tartalom
Halász
Anna
:
Immuntechnikák alkalmazása élelmiszerek vizsgálatára
130-140
[3.97 MB - PDF]
EPA-03135-00157-0010
Vidáné Poroszlay
Borbála
,
Simonffy
Zoltán
:
Arzén-meghatározás állati eredetű élelmiszerekben spektrofotometriás módszerrel
141-148
[2.75 MB - PDF]
EPA-03135-00157-0020
Pleskonics
Lászlóné
:
Élelmiszeranalitikai körvizsgálatok (IV. rész) : tartósított termékek C-vitamin tartalmának meghatározása
149-154
[1.75 MB - PDF]
EPA-03135-00157-0030
Nagy
István
,
Dudás
Tibor
:
Kapilláris gázkromatográfiás módszer biológiai anyagok szeléntartalmának 4,6-dibróm-piazszelenol formában történő meghatározására
155-162
[2.63 MB - PDF]
EPA-03135-00157-0040
Nagyné Gál
Edit
:
Takarmánypremixek szaharintartalmának meghatározása nagynyomású folyadékkromatográfiával
163-168
[1.72 MB - PDF]
EPA-03135-00157-0050
Összeállította:
Molnár
Pál
:
Hazai lapszemle
148, 169-170
[1.19 MB - PDF]
EPA-03135-00157-0060
Összeállította:
Katona
Ábrisné
:
Szabványismertető
171-175
[1.58 MB - PDF]
EPA-03135-00157-0070
Szakmai hírek
184-187
[1.74 MB - PDF]
EPA-03135-00157-0080
Élelmiszerek fogyaszthatósági határidejének és minőségmegőrzési időtartamának jegyzéke (kiegészítés az 1987. január 31. - december 31. közötti meghirdetésekkel)
188-189
[545.15 kB - PDF]
EPA-03135-00157-0090
Magyar Élelmiszervizsgálati Módszerek (Módszerlap - 14/1986-1/9) : tartósított termékek összes savtartalmának meghatározása (fűszerezett paradicsomsűrítmények, mustárok)
190-191
[527.77 kB - PDF]
EPA-03135-00157-0100
Szerkeszti:
Molnár
Pál
:
Külföldi lapszemle
140, 176-183, 187, 192
[4.26 MB - PDF]
EPA-03135-00157-0110
Letöltés egy fájlban (21,7 MB - PDF)