Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
33. köt. 4. füz. (1987.)
Tartalom
Ormainé Cserhalmi
Zsuzsanna
,
Kucsora
István
:
Fehérjealapú adalék anyagok emulziókapacitásának meghatározása
194-198
[1.55 MB - PDF]
EPA-03135-00154-0010
Petróczi
Edit
:
Új műszeres savfokmérés a sütőiparban
199-205
[2.05 MB - PDF]
EPA-03135-00154-0020
Samy Fanous
Sharobeem
,
Hidvégi
Máté
,
Lásztity
Radomir
,
Simonné Sarkadi
Lívia
:
Kukoricafehérjék vizsgálata (III. rész) : fehérjefrakciók aminosav összetétele
207-215
[2.57 MB - PDF]
EPA-03135-00154-0030
Szakmai hírek
215-216
[864.34 kB - PDF]
EPA-03135-00154-0040
Minőségmutató-képzés konzervipari termékekre
217-247
[7.25 MB - PDF]
EPA-03135-00154-0050
Összeállította:
Molnár
Pál
:
Hazai lapszemle
247
[330.15 kB - PDF]
EPA-03135-00154-0060
Összeállította:
Katona
Ábrisné
:
Szabványismertető
248-251
[1.13 MB - PDF]
EPA-03135-00154-0070
Szerkeszti:
Molnár
Pál
:
Külföldi lapszemle
206, 251-254
[1.78 MB - PDF]
EPA-03135-00154-0080
Könyvismertetés
255-256
[800.63 kB - PDF]
EPA-03135-00154-0090
Letöltés egy fájlban (17,6 MB - PDF)