Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
33. köt. 3. füz. (1987.)
Tartalom
Gábor
Miklósné
:
A spektrofotometriás fehérjetartalom-meghatározás alkalmazása új feltárási eljárással különböző húsok és húsipari termékek esetében
130-136
[2.21 MB - PDF]
EPA-03135-00153-0010
Szabó
Erzsébet
,
Molnár
Pál
,
Gólya
Istvánné
,
Ács
Pál
:
Érzékszervi körvizsgálat eredményei üdítőitaloknál
137-146
[3.99 MB - PDF]
EPA-03135-00153-0020
Zalainé Fundák
Rita
,
Soós
Katalin
,
Gergely
Anna
:
Hazai élővizekből származó halak összes-higany és metilhigany tartalmának vizsgálata
147-155
[3.43 MB - PDF]
EPA-03135-00153-0030
Szerkeszti:
Molnár
Pál
:
Külföldi lapszemle
155
[391.61 kB - PDF]
EPA-03135-00153-0040
Samy Fanous
Sharobeem
,
Hidvégi
Máté
,
Lásztity
Radomir
:
Kukoricafehérjék vizsgálata (II. rész) : a fehérjék makrofrakciói
156-170
[4.67 MB - PDF]
EPA-03135-00153-0050
Buza
Balázs
:
Mágneses magrezonancia spektroszkópia (NMR) alkalmazása élelmiszervizsgálatokban
171-174
[1.60 MB - PDF]
EPA-03135-00153-0060
Csehszlovák fogyasztói csomagolású élelmiszerek eltarthatóságának, illetve felhasználhatóságának ideje, valamint a jelölés módja (kivonat)
175-178
[1.55 MB - PDF]
EPA-03135-00153-0070
Üdítőitalok minőségmutató-képzésének módosítása (ÉVIKE 1986/4)
179
[1.55 MB - PDF]
EPA-03135-00153-0080
Sütőipari termékek minőségmutató-képzésének módosítása (ÉVIKE 1986/3)
180
[1.55 MB - PDF]
EPA-03135-00153-0090
Összeállította:
Molnár
Pál
:
Hazai lapszemle
170, 180
[734.34 kB - PDF]
EPA-03135-00153-0100
KÁF jelet viselő élelmiszeripari termékek jegyzéke (az 1986. december 31-i állapot szerint)
181-188
[1.97 MB - PDF]
EPA-03135-00153-0110
Lásztity
Radomir
:
In Memoriam
189-190
[926.33 kB - PDF]
EPA-03135-00153-0120
Szakmai hírek
191-192
[1.60 MB - PDF]
EPA-03135-00153-0130
Letöltés egy fájlban (22,0 MB - PDF)