Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
32. köt. 4. füz. (1986.)
Tartalom
Sebestyén
Róbert
,
Liszonyiné Gacsályi
Márta
,
Kövecses
Istvánné
:
Radiológiai hamuminták kalciumtartalmának meghatározása : módszerösszehasonlító vizsgálat
194-203
[3.26 MB - PDF]
EPA-03135-00150-0010
Szabó
S. András
,
Kiss
Béla
,
Liszonyiné Gacsályi
Márta
,
Török
Gábor
:
Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában (V. rész) : röntgenfluoreszcenciás elemzés
204-214
[3.10 MB - PDF]
EPA-03135-00150-0020
Bognár
Antal
,
Molnár
Pál
:
Élelmiszerek vitamintartalmának meghatározása nagynyomású folyadékkromatográfiával (HPLC)
215-223
[2.54 MB - PDF]
EPA-03135-00150-0030
Csapó
János
,
Csapóné Kiss
Zsuzsanna
:
Takarmányok és élelmiszerek cisztintartalmának meghatározása ciszteinformában. A redukció mint a cisztinmeghatározás hibaforrása
224-233
[3.31 MB - PDF]
EPA-03135-00150-0040
Tájékoztató az élelmiszerek fogyaszthatósági határidejének, ill. minőségmegőrzési időtartamának megállapítására vonatkozó eljárásról
234-236
[1.08 MB - PDF]
EPA-03135-00150-0050
Minőségmutató-képzés az üdítőitalokra
237-247
[2.59 MB - PDF]
EPA-03135-00150-0060
Összeállította:
Katona
Ábrisné
:
Szabványismertető
248-250
[912.31 kB - PDF]
EPA-03135-00150-0070
Összeállította:
Molnár
Pál
:
Hazai lapszemle
251
[402.78 kB - PDF]
EPA-03135-00150-0080
Szakmai hírek az MTA - MÉM ÉKB Élelmiszeranalitikai Munkabizottságának üléséről
252-256
[2.46 MB - PDF]
EPA-03135-00150-0090
Letöltés egy fájlban (19,8 MB - PDF)