Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
32. köt. 3. füz. (1986.)
Tartalom
Hajdú
Károlyné
:
Vanillin ultraibolya spektrofotometriás meghatározása
130-137
[1.93 MB - PDF]
EPA-03135-00149-0010
Temesvári
János
:
A kukorica peroxidáz aktivitásának vizsgálata a szárítás folyamatában
138-149
[3.22 MB - PDF]
EPA-03135-00149-0020
Csapó
János
,
Csapóné Kiss
Zsuzsanna
:
Takarmányok és élelmiszerek triptofántartalmának meghatározása fotometriásan és ioncserés oszlopkromatográfiával
150-161
[4.27 MB - PDF]
EPA-03135-00149-0030
Minőségmutató-képzés sütőipari termékekre
162-183
[5.18 MB - PDF]
EPA-03135-00149-0040
Összeállította:
Molnár
Pál
:
Hazai lapszemle
184-185
[576.21 kB - PDF]
EPA-03135-00149-0050
Szerkeszti:
Molnár
Pál
:
Külföldi lapszemle
186-192
[3.14 MB - PDF]
EPA-03135-00149-0060
Letöltés egy fájlban (18,4 MB - PDF)