Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
31. köt. 4. füz. (1985.)
Tartalom
Örsi
Ferenc
,
Hollósy
Judit
:
Tápszerek triptofántartalmának változása hőkezelés hatására
193-202
[2.32 MB - PDF]
EPA-03135-00146-0010
Simonné Sarkadi
Lívia
,
Szerző
Zsolt
:
Cisztein-meghatározási módszerek tanulmányozása
203-207
[1.47 MB - PDF]
EPA-03135-00146-0020
Büki
Istvánné
,
Tabajdiné Pintér
Vera
:
Izoszörp mikrobiológiai minőségének alakulása
208-216
[2.09 MB - PDF]
EPA-03135-00146-0030
Torricella
R.
,
Őrsi
F.
,
Pino
J.
:
A kubai nyers grapefruitlevek minősítésének fejlesztése I. A nyers levek minőség szerinti csoportosítása
217-228
[2.99 MB - PDF]
EPA-03135-00146-0040
Torricella
R.
,
Őrsi
F.
,
Pino
J.
:
A kubai nyers grapefruitlevek minősítésének fejlesztése II. A koncentrátum minőségének biztosítása
229-233
[1.43 MB - PDF]
EPA-03135-00146-0050
Horváthné Krasznai
Erzsébet
,
Szűcs
Imre
,
Schäffer
Béla
,
Vass
Attila
,
Kovács
Árpád
:
Egyes illékony aromakomponensek mennyiségének változása joghurtban hidégen tárolás során
234-242
[2.15 MB - PDF]
EPA-03135-00146-0060
Szenes
Endréné
:
Konzervipari Kutató Intézet tevékenységének gyakorlati eredményei
243-245
[791.66 kB - PDF]
EPA-03135-00146-0070
Szakmai hírek
246-248
[585.14 kB - PDF]
EPA-03135-00146-0080
Draskovics
Imelda
:
Külföldi Lapszemle
248-252
[1.59 MB - PDF]
EPA-03135-00146-0090
Schumann
Róbert
:
Kacskovics Miklós emlékezetére (1932-1985)
253-254
[1.55 MB - PDF]
EPA-03135-00146-0100
Letöltés egy fájlban (16,5 MB - PDF)