Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
29. köt. 2. füz. (1983.)
Tartalom
Takó
Éva
:
Az élelmiszerek minőségének 1982. évi alakulása és az ellenőrzések tapasztalatai Magyarországon
65-83
[7.30 MB - PDF]
EPA-03135-00139-0010
Kacskovics
Miklós
:
Hazai lapszemle
84,90,111-113
[1.75 MB - PDF]
EPA-03135-00139-0020
Szakál
Sándor
,
Bíró
Géza
:
Az állati eredetű élelmiszerek egységes mikrobiológiai követelményrendszerének kialakítására és a vizsgáló módszerek szabványmódosítására irányuló törekvések Magyarországon (1960-1980)
85-90
[2.49 MB - PDF]
EPA-03135-00139-0030
Havas
Ferencné
:
A fehér kenyér mikrobiológiai minőségét befolyásoló tényezők elemzése
91-98
[2.37 MB - PDF]
EPA-03135-00139-0040
Szabó
Edit
,
Csák
Alán
:
A vaj zsírmentes szárazanyag-tartalmának meghatározásával kapcsolatos összehasonlító vizsgálatok
99-106
[2.07 MB - PDF]
EPA-03135-00139-0050
Teleki
József
:
A főző- és sütőpróba módosítása
107-110
[1.40 MB - PDF]
EPA-03135-00139-0060
Molnár
Pál
:
Könyvismertetés
113
[346.17 kB - PDF]
EPA-03135-00139-0070
Kottász
József
:
Bachler István emlékezetére
114
[324.37 kB - PDF]
EPA-03135-00139-0080
Gomola
Gy.
,
Pintér
Gy.
:
Jogszabály figyelő
115-121
[2.20 MB - PDF]
EPA-03135-00139-0090
Letöltés egy fájlban (19,2 MB - PDF)