Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
28. köt. 5. füz. (1982.)
Tartalom
Bata
Árpád
,
Ványi
András
,
Lásztity
Radomir
:
Mikotoxin vizsgálatok az élelmiszerekben (V. rész) : néhány fusariotoxin párhuzamos kimutatása kapilláris gázkromatográfiával
189-194
[1.57 MB - PDF]
EPA-03135-00136-0010
Molnár
István
:
Kis mennyiségű fehérjetartalom meghatározása borokban a biuret reakcióval megkötött réztartalom alapján
195-200
[1.88 MB - PDF]
EPA-03135-00136-0020
Rédei
Endréné
:
Hazai dohányok klorofill és aminosav tartalmának változása a szárítás során
201-206
[1.49 MB - PDF]
EPA-03135-00136-0030
Kántor
Dezső
,
Tabajdiné Pintér
Vera
,
Nagel
Vilmos
,
Perecsényi
Erzsébet
:
Táptalaj-összehasonlító vizsgálatok a sörök élesztő- és tejsavbaktérium számának meghatározására
207-212
[1.78 MB - PDF]
EPA-03135-00136-0040
Zenén E.
Vidaud Candebat
,
Miguel О.
Garcia Roché
:
Vékonyréteg-kromatográfiás módszer benzoesav specifikus kimutatására
213-217
[1.64 MB - PDF]
EPA-03135-00136-0050
Szabó
S. András
,
Szórád
László
:
Élelmiszeripari kutatások eredményei (I. rész) : a K-11 jelű kormányszintű program keretében végzett kutatómunka a gyakorlatnak átadott, illetve átadható eredményei
219-226
[2.53 MB - PDF]
EPA-03135-00136-0060
Szabó
S. András
,
L. Igor
Szasin
:
Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában (IV. rész)
227-233
[2.44 MB - PDF]
EPA-03135-00136-0070
Kántor
Dezső
:
Néhány technikai eszköz alkalmazásának lehetősége mikrobiológiai laboratóriumokban
235-238
[1.37 MB - PDF]
EPA-03135-00136-0080
Összeállította:
Kacskovics
Miklós
:
Hazai lapszemle
240-242
[2.14 MB - PDF]
EPA-03135-00136-0090
Letöltés egy fájlban (16,6 MB - PDF)