Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
23. köt. 5-6. füz. (1977.)
Tartalom
Kádas
Lajos
,
Lindner
Károly
:
Zöldségféléink kémiai, fizikai tulajdonságai (I. rész) : a paraj fehérje típusú anyagainak változása
197-201
[1.32 MB - PDF]
EPA-03135-00117-0010
Murányiné Szeleczky
Annamária
:
Hazai élelmianyagok mangán-, réz-, cink- és molibdén-tartalmának meghatározása atomabszorpciós spektrofotométerrel
202-223
[6.30 MB - PDF]
EPA-03135-00117-0020
Szabó
András
,
Bogáncs
János
,
Gundorin A.
Nyikolaj
,
Kovács
Zoltán
:
Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában
224-229
[1.99 MB - PDF]
EPA-03135-00117-0030
Kántor
Dezső
,
Szentjóbi
Ottó
:
Halastavak, természetes vizek jelentősebb halfajainak radioaktív szennyezettsége, különös tekintettel a Sr - 90 izotóp akkumulációjára (II. rész) : a halak sugárszennyezettségének vizsgálata
230-237
[2.03 MB - PDF]
EPA-03135-00117-0040
Márton
Attila Ferenc
,
Draskovics
Imelda
,
Kőmíves
Tamás
,
Dutka
Ferenc
:
Klórozott szénhidrogén peszticidmaradványok meghatározási eljárásainak izotópos ellenőrzése (I. rész)
238-243
[1.90 MB - PDF]
EPA-03135-00117-0050
Kőmíves
Tamás
,
Katona
Ábrisné
,
Márton
Attila Ferenc
,
Dutka
Ferenc
:
Organofoszfát peszticidmaradvány meghatározása fűszerpaprikában
244-248
[1.58 MB - PDF]
EPA-03135-00117-0060
Bálint
Mihály
:
Hidroxiprolin meghatározására alkalmazott módszerek összehasonlító vizsgálata
249-254
[1.72 MB - PDF]
EPA-03135-00117-0070
Bálint
Mihály
:
A hidroxiprolin-meghatározás módszerének alkalmazása; húsipari termékek analízise
255-258
[1.03 MB - PDF]
EPA-03135-00117-0080
Bálint
Mihály
:
A hidroxilizin meghatározása : a hidroxilizin exponens
259-261
[705.16 kB - PDF]
EPA-03135-00117-0090
Hoch
Róbertné
,
Kelemen
Erzsébet
:
Mintavételi és feldolgozási eljárás az élelmiszer-bakteriológiai gyakorlatban
262-265
[1.34 MB - PDF]
EPA-03135-00117-0100
Kottász
József
,
Beke
Éva
:
Termelői borkimérések ellenőrzésének tapasztalatai a fővárosban 1974-76-ban
266-270
[1.43 MB - PDF]
EPA-03135-00117-0110
Szakmai, személyi hírek
271
[673.50 kB - PDF]
EPA-03135-00117-0120
Kottász
József
:
Brandy összehasonlító érzékszervi vizsgálat a FÉVI-ben
271-272
[673.50 kB - PDF]
EPA-03135-00117-0130
Kottász
József
:
Élelmiszeripari Mikrobiológiai Tudományos Ülésszak (Budapest. 1977. október 3-4.)
272
[673.50 kB - PDF]
EPA-03135-00117-0140
Kottász
József
:
Az Élelmiszer-ellenőrző és Vegyvizsgáló Intézetek II. Tudományos Konferenciája (Szeged, 1977. október 12-14.)
272
[673.50 kB - PDF]
EPA-03135-00117-0150
Szakál
Sándor
:
A III. Breuer-Semsey Napokról
273
[896.95 kB - PDF]
EPA-03135-00117-0160
Szakál
Sándor
:
A X. Nemzetközi Élelmiszer-mikrobiológiai és Élelmiszer-higiéniai Szimpóziumról
273-274
[896.95 kB - PDF]
EPA-03135-00117-0170
Összeállította:
Kacskovics
Miklós
:
Hazai lapszemle
275-276
[1.32 MB - PDF]
EPA-03135-00117-0180
Letöltés egy fájlban (23,7 MB - PDF)