Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
23. köt. 3. füz. (1977.)
Tartalom
Blaskovits
Aladár
:
Dr. Krámer Mihályné (1921-1977) emlékezetére
69
[295.85 kB - PDF]
EPA-03135-00115-0010
Vajda
Ödön
:
A hatósági élelmiszerellenőrzés szervezete és feladatai
70-79
[3.54 MB - PDF]
EPA-03135-00115-0020
Simonffy
Zoltán
,
Horváthné Jancsó
Edit
,
Vidáné Poroszlay
Borbála
:
Állati eredetű élelmiszerekben előforduló szermaradványok mennyiségi változásai
80-88
[2.47 MB - PDF]
EPA-03135-00115-0030
Szakmai, személyi hírek
88
[2.47 MB - PDF]
EPA-03135-00115-0040
Plenskonicsné Szabó
Ilona
,
Kulcsár
Ferenc
,
Stur
Dénes
,
Kovács
József
:
Szintetikus élelmiszerszínezékek gyors, szemikvantitatív meghatározása élelmiszerekből
89-96
[2.39 MB - PDF]
EPA-03135-00115-0050
Molnár
László
:
Mikrobiológiai módszer a B-komplex vitaminok egyes antivitaminjainak meghatározására
97-105
[2.66 MB - PDF]
EPA-03135-00115-0060
Őrsi
Ferenc
,
Hrubiné Hollós
Katalin
:
Gyors módszer antioxidánsok hatékonyságának mérésére
106-110
[1.31 MB - PDF]
EPA-03135-00115-0070
Siska
Elemér
:
Borászati termékek kénessavtartalmának meghatározása
111-116
[1.76 MB - PDF]
EPA-03135-00115-0080
Ősz
Józsefné
:
Premixek Oxytetracyclin tartalmának meghatározása gyors módszerrel
117-121
[1.55 MB - PDF]
EPA-03135-00115-0090
Dömöli
Ferencné
:
FAB 1/2 abszolút nedvességtartalom meghatározó készülék alkalmazásának tapasztalatai
122-123
[526.98 kB - PDF]
EPA-03135-00115-0100
Gönczy
Zoltán
,
Lombai
György
:
Hozzászólás Molnár Pál és Nové László: „Húsipari termékek zsírtartalmának meghatározása különböző módszerekkel” c. cikkéhez
124-125
[1.04 MB - PDF]
EPA-03135-00115-0110
Szabványosítás és éíelmezésegészségügy
126
[1.04 MB - PDF]
EPA-03135-00115-0120
Összeállította:
Kacskovics
Miklós
:
Hazai lapszemle
127-133
[3.10 MB - PDF]
EPA-03135-00115-0130
Külföldi lapszemle
105, 121, 125, 131
[1.16 MB - PDF]
EPA-03135-00115-0140
Letöltés egy fájlban (20,3 MB - PDF)