Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
20. köt. 5-6. füz. (1974.)
Tartalom
Váncsa
Jenő
:
Előszó az Élelmiszervizsgálati Közlemények „nemzetközi számához"
197-200
[1.38 MB - PDF]
EPA-03135-00105-0010
Sütő
Kálmán
,
Szilágyi
József
:
A magyar élelmiszergazdaság középtávú szabványosítási koncepciója
201-210
[3.50 MB - PDF]
EPA-03135-00105-0020
Hans Joachim
Deckert
,
Neumann
Ralph
,
Molnár
Pál
:
Az állami élelmiszerellenőrzés időszerű feladatai a Német Demokratikus Köztársaságban (németül)
211-228
de
[6.10 MB - PDF]
EPA-03135-00105-0030
Woidich
Herbert
,
Pfannhauser
Werner
:
Az élelmiszerek higany tartalma Ausztriában (németül)
229-234
de
[1.86 MB - PDF]
EPA-03135-00105-0040
Kuusi
Taina
,
Tuorilla
Hely
:
Diabetikus és kalóriában szegény élelmiszeripari termékek Finnországban (angolul)
235-246
en
[4.06 MB - PDF]
EPA-03135-00105-0050
Mahfooz
Goma
,
Mohamed
Abd Allah
,
Ferial
Abo Sallim
:
A fogyasztott és sózott - félszáritott hal érzékszervi és szövettani összehasonlító vizsgálatai Egyiptomban (angolul)
247-256
en
[3.34 MB - PDF]
EPA-03135-00105-0060
Holló
János
,
Kurucz
Éva
,
Biacs
Péter
,
Erdélyi
Anna
:
Repce és napraforgó magolajok "lecitin" - összetételének kromatográfiás vizsgálata
257-266
[3.55 MB - PDF]
EPA-03135-00105-0070
Téren
József
,
Ferenczy
Lajos
:
A T-2 Fusarium toxin kimutatása és mennyiségi meghatározása mikrobiológiai eljárással
267-274
[2.90 MB - PDF]
EPA-03135-00105-0080
Lindner
Károly
:
A fehérje biológiai értékmeghatározásának problémái
275-285
[3.92 MB - PDF]
EPA-03135-00105-0090
Lásztity
Radomir
,
Örsi
Ferenc
:
Az élelmiszerek minőségének vizsgálata pontozásos érzékszervi bírálattal
287-298
[3.44 MB - PDF]
EPA-03135-00105-0100
Nedelkovits
János
,
Teleky-Vámossy
Gyöngyi
:
Poliakrilamidgél-elektroforézis alkalmazása búzaliszt összetettfehérje - frakciójának elválasztására
299-306
[2.59 MB - PDF]
EPA-03135-00105-0110
Uchman
Waldemar
,
Gracz
József
:
Megfigyelések húsipari termékek redoxipotenciáljának méréséről (angolul)
307-312
en
[1.84 MB - PDF]
EPA-03135-00105-0120
A. Abou
El Kheir
,
Abdel Kader
S. Ahmad
:
A redukáló szénhidrátok potenciometrikus titrálása IV. Szulfidszelektív elektród alkalmazása a cukorelemzésben (angolul)
313-318
en
[2.09 MB - PDF]
EPA-03135-00105-0130
Kochan
Anita
,
Lendvai
Ildikó
:
Az érzékszervi bírálati eredmények értékelése varianciaanalízissel (németül)
319-326
de
[2.55 MB - PDF]
EPA-03135-00105-0140
Lindnerné Szotyori
Katalin
,
Eutropia
Llerena
:
Biológiailag aktív mikroelemek meghatározása néhány hazai élelmiszerben, atomabszorpciós eljárással
327-332
[2.09 MB - PDF]
EPA-03135-00105-0150
El Sadek
G. M.
,
Shehata
A. E.
,
Maharan
G. A.
,
Nofal
A. A.
,
Awatif S.
Mehana
:
Az aciditás és a sótartalom hatása a vaj eltarthatóságára (angolul)
333-340
[2.49 MB - PDF]
EPA-03135-00105-0160
Gomola
György
:
Az élelmiszerek és élevezeti cikkek árképzésének új szabályozása
341-342
[2.00 MB - PDF]
EPA-03135-00105-0170
Lapszemle
210, 286
[641.23 kB - PDF]
EPA-03135-00105-0180
Letöltés egy fájlban (48,1 MB - PDF)