Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
20. köt. 4. füz. (1974.)
Tartalom
Kovács
József
:
Az élelmiszer radioaktív szennyezettségi vizsgálatok és ezzel kapcsolatos kutatások Magyarországon 1973-ban
141-148
[2.88 MB - PDF]
EPA-03135-00104-0010
Monori
Sándor
,
Drucker
Tamás
:
Gázkromatográfiás módszer takarmánykeverékek szintetikus antioxidáns tartalmának (BHT és EMQ) vizsgálatára I.
149-155
[1.93 MB - PDF]
EPA-03135-00104-0020
Hegedűs
Mihály
,
Wöller
László
:
Fehérjekeverékek biológiai értékének vizsgálata
157-164
[2.70 MB - PDF]
EPA-03135-00104-0030
Uzonyi
Györgyné
,
Molnár
Ferenc
:
A tej kazein- és savófehérjetartalom meghatározási módszereinek összehasonlító vizsgálatai
165-175
[2.53 MB - PDF]
EPA-03135-00104-0040
Kristóf
Árpád
,
Pesti
Katalin
:
Az üdítőitalok szénsav tartalmának meghatározására szolgáló egyes módszerek kritikai értékelése
177-188
[3.51 MB - PDF]
EPA-03135-00104-0050
Pesti
Katalin
,
Burits
Oktáv
,
Fábri
Ilona
,
Zukál
Endre
:
Hagymaszárítmányok mikrobiológiai minőségének értékelése matematikai statisztikai módszerekkel
189-195
[2.54 MB - PDF]
EPA-03135-00104-0060
Dr.
Révay
Zoltán
:
Személyi hírek (Balogh Ferenc 1915-1974)
176
[298.75 kB - PDF]
EPA-03135-00104-0070
Külföldi lapszemle
155-156,188,196
[1.43 MB - PDF]
EPA-03135-00104-0080
Letöltés egy fájlban (17,7 MB - PDF)