Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
20. köt. 3. füz. (1974.)
Tartalom
Szilágyi
József
:
Az élelmiszeripari termékek minőségalakuiása 1973-évben
89-95
[2.41 MB - PDF]
EPA-03135-00103-0010
Borusné Böszörményi
Nóra
:
A kalcium meghatározása módosított komplexometriás eljárással csont és tej hamuból
97-104
[2.34 MB - PDF]
EPA-03135-00103-0020
Szárföldiné Szalma
Ilona
,
Kardos
Klára
:
Glükóz és fruktóz rétegkromatográfiás meghatározása paradicsomban és paradicsomkészítményekben
105-111
[2.71 MB - PDF]
EPA-03135-00103-0030
Siska
Elemér
:
Borok sárgavérlúgsó igényének meghatározása amperometriás módszerrel
113-117
[1.71 MB - PDF]
EPA-03135-00103-0040
Személyi hírek
118
[1.49 MB - PDF]
EPA-03135-00103-0050
Kocsis
Györgyné
,
Csont
Miklós
,
Répási
Gábor
:
Keménycukorkák savtartalmának meghatározása konduktometriás végpont jelzés mellett
119-121
[325.93 kB - PDF]
EPA-03135-00103-0060
Hídvégi
Imréné
,
Szentesi
György
:
Az élelmiszerek ß radioaktivitásának hosszútávú változása Békéscsaba vidékén
123-128
[1.48 MB - PDF]
EPA-03135-00103-0070
Lóránt
Béla
,
Rajky
Antalné
:
Kísérletek üdítőitalok foszfátion és kinintartalmának meghatározására derivatográf felhasználásával
129-135
[2.32 MB - PDF]
EPA-03135-00103-0080
Gornola
György
:
Az új élelmiszer törvényről
137-138
[780.46 kB - PDF]
EPA-03135-00103-0090
Külföldi lapszemle
139-140
[1.42 MB - PDF]
EPA-03135-00103-0100
Letöltés egy fájlban (16,3 MB - PDF)