Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
19. köt. 4. füz. (1973.)
Tartalom
Szilasné Kelemen
Magda
,
Baráth
Ágnes
:
Néhány klorogénsav meghatározási módszer kritikai tanulmányozása
161-176
[4.38 MB - PDF]
EPA-03135-00099-0010
Gál
Ilona Emma
:
Antimikrobás hatóanyagok élelmiszereinkben és nem specifikus kimutatásuk, különös tekintettel a konzervipari termékekre
177-184
[2.93 MB - PDF]
EPA-03135-00099-0020
Lendvai
Ildikó
,
Mihályiné Kengyel
Vilma
,
Zukál
Endre
:
Hőkezelt hús és húsfehérje-preparátumok kénhidrogén-tartalmának alakulása
185-198
[3.91 MB - PDF]
EPA-03135-00099-0030
Phiniotis
Elias
:
A szőlőlé fenolanyagai, tulajdonságai és meghatározási módja
199-206
[2.67 MB - PDF]
EPA-03135-00099-0040
Mahr
Magda
:
Takarmányanyagok hamutartalmának meghatározása vezetőképesség méréssel
207-212
[1.42 MB - PDF]
EPA-03135-00099-0050
Wagner
Attila
:
A tej- és juhtej termékek pasztőrözött eredetének vizsgálata
213-222
[2.74 MB - PDF]
EPA-03135-00099-0060
Személyi hírek - Kitüntetések
222
[290.88 kB - PDF]
EPA-03135-00099-0070
Szabó
András
,
Bende
Ede
:
Módosított eljárás húskészítmények keményítőtartalmának meghatározására
223-224
[608.19 kB - PDF]
EPA-03135-00099-0080
Máramarosi
György
,
Kiss
György
:
„Házi”-tészta gyártásának vizsgálata az új MSz 11912-72 szabvány tükrében
225-228
[1.20 MB - PDF]
EPA-03135-00099-0090
Kottász
József
:
20 éves a „Szeszipar”
228
[321.50 kB - PDF]
EPA-03135-00099-0100
Salló
Balázs
:
Minőségvédelmi ankét a Fővárosi Tanácsnál
229-230
[743.46 kB - PDF]
EPA-03135-00099-0110
Antal
István
:
Király László emlékezetére (1923-1973)
231
[499.97 kB - PDF]
EPA-03135-00099-0120
Könyvszemle
224
[289.12 kB - PDF]
EPA-03135-00099-0130
Letöltés egy fájlban (20,1 MB - PDF)