Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
19. köt. 3. füz. (1973.)
Tartalom
Czuczy
Péter
,
Pintér
Imre
:
Ciklamátok meghatározása egyes ciklamáttartalmú készítményekben
97-101
[1.53 MB - PDF]
EPA-03135-00098-0010
Simkovits
Gabriella
:
A poli(vinil-klorid) (PVC)-féleségekkel szemben támasztott élelmezésegészségügyi követelmények és gyors vizsgáló módszerek
103-113
[3.68 MB - PDF]
EPA-03135-00098-0020
Siska
Elemér
:
Hamuoldatok káliumtartalmának meghatározása közvetett, voltametriás titrálással
115-121
[2.16 MB - PDF]
EPA-03135-00098-0030
Soheir
El-Nockrashy
,
Vámosné Vigyázó
Lilly
:
Adatok a trappista-sajt kémiai összetételének változásához az érés folyamán (II. rész) : a zsír-, az összes és illó savtartalom, a pH és a cukorbomlás vizsgálata
123-132
[2.96 MB - PDF]
EPA-03135-00098-0040
Wagner
Attila
,
Merényi
Imre
,
Dobos Kovács
Mária
:
A termelői nyerstej kazeintartalmának gyors meghatározása különös tekintettel a kóros tejekre
133-138
[1.77 MB - PDF]
EPA-03135-00098-0050
Árvai
Sándor
:
Gabonaipari termékek minősége a hatósági élelmiszerellenőrző és vegyvizsgáló intézetek vizsgálatai alapján, 1972. évben
139-141
[907.93 kB - PDF]
EPA-03135-00098-0060
Kottász
József
:
20 éves az Országos Borminősítő Intézet
142
[235.43 kB - PDF]
EPA-03135-00098-0070
Szabolcs
László
,
Rácz
Endre
:
A hűtőipari termékek minőségének alakulása 1972-ben
143-146
[1.19 MB - PDF]
EPA-03135-00098-0080
Kottász
József
:
Beszámoló a sörök minőségének alakulásáról a Fővárosi és Megyei Élelmiszerellenőrző és Vegyvizsgáló Intézetek 1972. évi vizsgálatai alapján
147-152
[1.57 MB - PDF]
EPA-03135-00098-0090
Rodler
Imre
,
Engert
Imre
,
Szőllőssy
Lászlóné
:
Tojáskrém tartalmú cukrászipari készítmények által okozott ételmérgezések megelőzése
153-160
[2.57 MB - PDF]
EPA-03135-00098-0100
Összeállította:
Kacskovics
Miklós
:
Hazai lapszemle
102
[361.59 kB - PDF]
EPA-03135-00098-0110
Külföldi lapszemle
114, 122
[706.32 kB - PDF]
EPA-03135-00098-0120
Könyvszemle
114
[386.76 kB - PDF]
EPA-03135-00098-0130
Letöltés egy fájlban (18,8 MB - PDF)