Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
15. köt. 5. füz. (1969.)
Tartalom
Lásztity
Radomir
,
Monori
Sándor
,
Kovács
Árpád
:
Hazai búzák lipoproteinjeinek vizsgálata (I. rész) : bevezetés, purotionin előállítása magyar búzákból
257-262
[2.29 MB - PDF]
EPA-03135-00082-0010
Dworschák
Ernő
:
Nyers és sült húsok fehérjéinek összehasonlító kémiai vizsgálata táplálkozástudományi szempontból
263-272
[4.24 MB - PDF]
EPA-03135-00082-0020
Békés
Imre
:
Baktérium törzsek proteináz termelésének vizsgálata
273-284
[4.66 MB - PDF]
EPA-03135-00082-0030
Katona
Ferenc
,
Garai
Tibor
,
Dévay
József
:
A potenciometriás és a coulombmetriás módszer alkalmazása a tej és más élelmiszerek kloridtartalmának meghatározására
285-292
[3.35 MB - PDF]
EPA-03135-00082-0040
Ormay
László
:
Száraztészta bakteriológiai vizsgálatok fontosabb tapasztalatai
293-300
[3.92 MB - PDF]
EPA-03135-00082-0050
Vámos
Gyula
:
Száraztészták Staphylococcus fertőzöttsége
301-304
[1.72 MB - PDF]
EPA-03135-00082-0060
F. Nagy
Erzsébet
,
Luzsányi
Laura
:
Adatok a nagyüzemileg gyártott száraztészta Staphylococcus aureus fertőzöttségének problémájához
305-309
[2.14 MB - PDF]
EPA-03135-00082-0070
Könyv- és lapszemle
310-315, 272, 284
[3.80 MB - PDF]
EPA-03135-00082-0080
Figyelő
316-320
[2.72 MB - PDF]
EPA-03135-00082-0090
Letöltés egy fájlban (27,4 MB - PDF)