Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
15. köt. 4. füz. (1969.)
Tartalom
Telegdy Kováts
László
,
Őrsi
Ferenc
,
Rásky
Klára
:
Tejsav képződés kinetikájának vizsgálata glükóz és fruktóz bomlásánál lúgos közegben
193-195
[1.44 MB - PDF]
EPA-03135-00081-0010
Spanyár
Pál
,
Blazovich
Márta
:
Fűszerpaprika kapszaicin-tartalmának meghatározása rétegkromatográfiás úton
196-207
[5.03 MB - PDF]
EPA-03135-00081-0020
Gál
Ilona
,
Vajda
Ödön
,
Békés
Imre
:
A kannabidiolsav néhány tulajdonságának vizsgálata élelmiszertartósítási szempontból
208-216
[4.33 MB - PDF]
EPA-03135-00081-0030
Jáky
Miklós
:
Zsírsavmetilészterek képződésének reakciómechanizmus vizsgálata (Gyors metilezési eljárások gázkromatográfiás célra)
217-228
[5.60 MB - PDF]
EPA-03135-00081-0040
Bíró
Géza
:
Az Escherichia coli meghatározásának problémái az élelmiszer-bakteriológiában
229-233
[2.42 MB - PDF]
EPA-03135-00081-0050
Csonti
Ferenc
,
Mindszenty
László
,
Baron
Ferenc
,
Petheő
Gábor
,
Csiszár
Béla
:
Klórozott szénhidrogén-maradékok vizsgálata élelmiszerekben (I.-II. rész) : alap- és összetett élelmiszerek
234-244
[5.14 MB - PDF]
EPA-03135-00081-0060
Aczél
Attila
:
Kémiai folyamatok hatása a tárolt paradicsomsűrítmény színére (II. rész)
246-251
[2.48 MB - PDF]
EPA-03135-00081-0070
Hegedűs
Mihály
:
Élelmiszerfehérjék biológiai értékének meghatározása
252-255
[2.09 MB - PDF]
EPA-03135-00081-0080
Könyv- és lapszemle
207, 228, 233, 244-245, 256
[3.83 MB - PDF]
EPA-03135-00081-0090
Letöltés egy fájlban (29,5 MB - PDF)