Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
15. köt. 2. füz. (1969.)
Tartalom
Vajda
Ödön
:
Az élelmiszerek érzékszervi bírálatának elméleti és gyakorlati kérdései
65-79
[6.47 MB - PDF]
EPA-03135-00079-0010
Gál
Ilona Emma
:
Kapszaicin antibakteriális hatására vonatkozó vizsgálatok
80-85
[2.37 MB - PDF]
EPA-03135-00079-0020
Szalay
Lajos
,
Őrsi
Ferenc
:
Szilárd és kvázi szilárd (plasztikus-elasztikus) élelmiszerek reológiai vizsgálata
86-92
[2.75 MB - PDF]
EPA-03135-00079-0030
Nedelkovits
János
,
Varga
János
:
Folyékony és félfolyékony (viszkózus-plasztikus) élelmiszerek reológiai vizsgálata
93-102
[3.58 MB - PDF]
EPA-03135-00079-0040
Gasztonyi
Kálmán
:
Hazai lisztek precukortartalmának felmérése
103-108
[2.70 MB - PDF]
EPA-03135-00079-0050
Nikodémusz
István
,
Kertész
Imre
,
Otoro
Eduardo
:
Élelmiszerbakteriológiai vizsgáló módszerek a Kubai Népköztársaságban
109-112
[1.78 MB - PDF]
EPA-03135-00079-0060
Könyv- és lapszemle
113-119
[3.08 MB - PDF]
EPA-03135-00079-0070
Figyelő
120-128
[4.86 MB - PDF]
EPA-03135-00079-0080
Letöltés egy fájlban (37,7 MB - PDF)