Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
15. köt. 1. füz. (1969.)
Tartalom
Név- és tárgymutató
3-15
[8.44 MB - PDF]
EPA-03135-00078-0010
Kottász
József
:
Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények 1968. évi kötetéről
1-2
[668.01 kB - PDF]
EPA-03135-00078-0020
Jeney
Endre
,
Kovács
Eszter
:
Gyümölcsök és zöldségfélék C-vitamintartalmának vizsgálata
3-8
[2.40 MB - PDF]
EPA-03135-00078-0030
W. Jurics
Éva
:
Egyes gyorsfagyasztott és friss zöldségfélék C-vitamintartalmának összehasonlító vizsgálata nyers- és főtt állapotukban
9-16
[3.09 MB - PDF]
EPA-03135-00078-0040
Gábor
Miklósné
:
Növények egyes flavonoid vegyületeinek hatása a C-vitamin oxidativ átalakulására
17-21
[1.99 MB - PDF]
EPA-03135-00078-0050
Horváth
Éva
,
Lakatos
Mária
:
Modellkísérletek közétkeztetésben leggyakrabban előforduló edényféleségek fertőtlenítő mosogatásával kapcsolatban
22-30
[3.69 MB - PDF]
EPA-03135-00078-0060
Az „Élelmiszervizsgálati közlemények” szerkesztőségi irányvonalai
31-34
[1.92 MB - PDF]
EPA-03135-00078-0070
Aczél
Attila
:
Érett paradicsom pigmentjeinek rétegkromatográfiás vizsgálata
35-39
[1.76 MB - PDF]
EPA-03135-00078-0080
Könyv- és lapszemle
40-49
[4.78 MB - PDF]
EPA-03135-00078-0090
Figyelő
50-64
[6.31 MB - PDF]
EPA-03135-00078-0100
Letöltés egy fájlban (37,7 MB - PDF)