Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
12. köt. 5. füz. (1966.)
Tartalom
Gál
Ilona Emma
:
Kapszicidin, a paprika új, szíeránvázas alkotórésze
229-239
[4.38 MB - PDF]
EPA-03135-00066-0010
Varga
János
:
Gabonafehérjék N-terminális aminosavai meghatározásának néhány módszertani kérdése
240-248
[3.46 MB - PDF]
EPA-03135-00066-0020
Sz. Szotyori
Katalin
,
W. Jurics
Éva
:
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXVI.
249-257
[3.59 MB - PDF]
EPA-03135-00066-0030
Varga
János
:
Adatok a csokoládégyártás reológiai problémáihoz. II.
258-267
[3.69 MB - PDF]
EPA-03135-00066-0040
ifj.
Sarudi
Imre
:
Megjegyzések ivó- és ásványvizek alkáliióntartalmának klasszikus módszerrel történő meghatározásához
268-276
[3.96 MB - PDF]
EPA-03135-00066-0050
Géczy
György
:
A-vitamin stabilitását befolyásoló tényezők vizsgálata
277-282
[2.07 MB - PDF]
EPA-03135-00066-0060
ifj.
Sarudi
Imre
:
Pálinkák réztartalmának komplexometriás meghatározása
283-285
[1.22 MB - PDF]
EPA-03135-00066-0070
Rovatvezető:
Gál
Ilona
:
Könyv és lapszemle
286-298
[6.14 MB - PDF]
EPA-03135-00066-0080
Figyelő
299-308
[4.12 MB - PDF]
EPA-03135-00066-0090
Letöltés egy fájlban (30,9 MB - PDF)