Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
12. köt. 3. füz. (1966.)
Tartalom
Szőkéné Szotyori
Katalin
,
Krámer
Magda
,
Lindner
Károly
,
Tarján
Róbert
:
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXVI.
125-131
[2.37 MB - PDF]
EPA-03135-00064-0010
L. Soós
Katalin
:
Élelmiszergázosítási kísérletek etilénoxiddal a gáz maradékok alakulásának megismerésére
132-141
[3.62 MB - PDF]
EPA-03135-00064-0020
Nikodemusz
István
,
Mikula
Katalin
:
Aerob spórás baktériumok előfordulása romlandó élelmiszerekben különös tekintettel a Bacillus subtilisra és a Bacillus cereusra
142-145
[1.33 MB - PDF]
EPA-03135-00064-0030
Pataky
Mária
:
Hidegkonyhai készítmények mikrobiológiai és higiéniai vizsgálata
146-154
[3.49 MB - PDF]
EPA-03135-00064-0040
Horváth
György
,
André
László
:
Dobozos konzervek ónszennyeződése
155-159
[1.67 MB - PDF]
EPA-03135-00064-0050
Ravasz
László
:
A minőségjel alkalmazása Lengyelországban és hatása a minőség megjavításában
160-161
[669.49 kB - PDF]
EPA-03135-00064-0060
Rovatvezető:
Gál
Ilona
:
Könyv és lapszemle
162-169
[3.17 MB - PDF]
EPA-03135-00064-0070
Figyelő
170-176
[2.31 MB - PDF]
EPA-03135-00064-0080
Letöltés egy fájlban (17,8 MB - PDF)