Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
12. köt. 1. füz. (1966.)
Tartalom
Összeállította:
Moldvai
Rezső
:
Név- és tárgymutató
[8.34 MB - PDF]
EPA-03135-00062-0010
Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények 1965. évi kötetéről
1-2
[648.36 kB - PDF]
EPA-03135-00062-0020
W. Jurics
Éva
:
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXIV.
3-13
[3.84 MB - PDF]
EPA-03135-00062-0030
Bátyai
Jenő
,
Sarudi
Imre
:
Élelmiszerek konyhasótartalmának merkurimetriás meghatározásáról
14-19
[2.18 MB - PDF]
EPA-03135-00062-0040
Kacskovics
Miklós
:
Vaj és margarin vízeloszlásának meghatározása indikátorpapír segítségével
20-24
[1.90 MB - PDF]
EPA-03135-00062-0050
Kovácsné Márton
Piroska
:
Új módszer húskészítmények fehérjetartalmának meghatározására
25-29
[1.79 MB - PDF]
EPA-03135-00062-0060
Balogh
Jenő
:
A Budapesten forgalomba hozott vaj vízeloszlásának vizsgálata
30-34
[1.82 MB - PDF]
EPA-03135-00062-0070
ifj.
Sarudi
Imre
:
"Viróma" szörp magnéziumtartalmának közelítő meghatározása
35-36
[727.66 kB - PDF]
EPA-03135-00062-0080
Rovatvezető:
Gál
Ilona
:
Könyv és lapszemle
37-44
[3.19 MB - PDF]
EPA-03135-00062-0090
Figyelő
45-48
[1.35 MB - PDF]
EPA-03135-00062-0100
Letöltés egy fájlban (24,8 MB - PDF)