Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
10. köt. 7-8. füz. (1964.)
Tartalom
Kottász
József
:
Henry François Dupont emlékezetére
181
[374.25 kB - PDF]
EPA-03135-00055-0010
Lásztity
Radomir
,
Nedelkovits
János
:
Étkezési zsírok reológiai vizsgálata (II. rész) : konzisztencia vizsgálata különböző hőmérsékleteken
182-194
[4.84 MB - PDF]
EPA-03135-00055-0020
Szőke
Katalin
,
Krámer
Magda
,
Lindner
Károly
:
Sorozatvizsgálatokhoz alkalmas eljárás lipoidok és lipoidfrakciók gyors metilészterezésére
196-199
[1.64 MB - PDF]
EPA-03135-00055-0030
Palotás
József
,
Konecsni
István
:
Az ASTA paprikaszínezék vizsgálati módszer alkalmazásáról
200-207
[3.07 MB - PDF]
EPA-03135-00055-0040
Szabó
Kálmán
:
A feketekávé minőségének helyszíni, gyors, műszeres ellenőrzése
208-211
[1.54 MB - PDF]
EPA-03135-00055-0050
ifj.
Sarudi
Imre
:
Háromkomponensű kevert szeszesitalok alkotórészeinek kiszámítása
212-214
[992.68 kB - PDF]
EPA-03135-00055-0060
Vajda
Ödön
:
V. Élelmiszeripari Tudományos Ülésszak
215-216
[1.05 MB - PDF]
EPA-03135-00055-0070
Rovatvezető:
Gál
Ilona
:
Könyv- és lapszemle
217-238
[10.30 MB - PDF]
EPA-03135-00055-0080
Figyelő
239-244
[2.16 MB - PDF]
EPA-03135-00055-0090
Letöltés egy fájlban (24,7 MB - PDF)