Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
10. köt. 3-4. füz. (1964.)
Tartalom
Vajda
Ödön
:
Élelmiszerek minősége 1963-ban és a minőségellenőrzés új irányai
65-73
[4.02 MB - PDF]
EPA-03135-00053-0010
Lindner
Károly
,
Krámer
Mihályné
,
Szőke
Sándor
,
Tarján
Róbert
:
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai (XVI. rész) : a női-tej fehérje- és aminosavtartalma
74-85
[4.72 MB - PDF]
EPA-03135-00053-0020
Sarudi
Imre
:
Pezsgőporok vizsgálata
86-89
[1.54 MB - PDF]
EPA-03135-00053-0030
Monori
Sándor
,
Szakály Kis
József
:
Keverékzsiradékok minősítési problémái
90-99
[3.58 MB - PDF]
EPA-03135-00053-0040
Géczy
György
:
Eljárás vízben emulgeált, valamint zselatinos minerálstabil A-vitamin quantitatív kimutatására, egyéb vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó koncentrátumokból
100-104
[2.07 MB - PDF]
EPA-03135-00053-0050
Rovatvezető:
Gál
Ilona
:
Könyv- és lapszemle
105-112
[3.83 MB - PDF]
EPA-03135-00053-0060
Letöltés egy fájlban (18,9 MB - PDF)