Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
9. köt. 7-8. füz. (1963.)
Tartalom
Czeglédi-Jankó
Géza
:
Lipoidosztályok félmikro-preparatív elválasztása vastag rétegű lapkromatográfiával
193-199
[2.71 MB - PDF]
EPA-03135-00049-0010
Varsányi
Iván
:
Új módszer élelmiszeripari csomagolóanyagok és fogyasztói csomagolások aroma záróképességének meghatározására
200-209
[3.92 MB - PDF]
EPA-03135-00049-0020
Kaffehr
Béla
:
Adatok a burgonya táplálkozási értékét befolyásoló tényezők vizsgálatához
210-216
[2.94 MB - PDF]
EPA-03135-00049-0030
Miklya
János
:
Hintőporok bórsavtartalmának meghatározása
217-219
[1.18 MB - PDF]
EPA-03135-00049-0040
Kékedy
Pálné
:
A sikér minőségének és mennyiségének változása a kiőrlési százalék függvényében különböző mosási metodika esetén
220-224
[2.01 MB - PDF]
EPA-03135-00049-0050
Vajda
Ödön
:
IV. Élelmiszeripari Tudományos Ülésszak
225-228
[2.07 MB - PDF]
EPA-03135-00049-0060
Hajós
György
:
Az Országos Borminősítő Intézet (OBI) 10 éves működéséről
229-231
[1.37 MB - PDF]
EPA-03135-00049-0070
Báthory
Pál
:
Budapest Fővárosi Közegészségügyi-Járványügyi Állomás 10 éves fennállásának évfordulója
232
[464.60 kB - PDF]
EPA-03135-00049-0080
Rovatvezető:
Gál
Ilona
:
Könyv- és lapszemle
233-246
[6.23 MB - PDF]
EPA-03135-00049-0090
Figyelő
247-256
[3.75 MB - PDF]
EPA-03135-00049-0100
Letöltés egy fájlban (25,4 MB - PDF)