Vissza
a borítólapra
Súgó
epa
Copyright
Élelmiszervizsgálati közlemények
9. köt. 3-4. füz. (1963.)
Tartalom
Lindner
Károly
,
Jaschik
Sándor
,
Szőke
Sándorné
,
Krámer
Mihályné
:
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai (XIV. rész) : adatok káposztafélék táplálkozási megítéléséhez
65-73
[3.23 MB - PDF]
EPA-03135-00047-0010
Gánti
Tibor
:
Vizsgálatok az élesztők tárolásával kapcsolatban (II. rész) : az élesztőtej tárolása
74-80
[2.47 MB - PDF]
EPA-03135-00047-0020
Nagy
Ferenc
:
Biszulfittal kezelt burgonya S0₂ tartalmának meghatározása és elbírálása
81-85
[1.68 MB - PDF]
EPA-03135-00047-0030
Nikodémusz
István
,
Boján
Mária
,
Hoch
Róbertné
,
Kiss
Melinda
,
Kiss
Piroska
:
В. cereus előfordulása élelmiszerekben
86-90
[1.84 MB - PDF]
EPA-03135-00047-0040
Horváth
György
,
Pauli
Péterné
,
Rontó
Erzsébet
:
Szárított ételféleségek (leveskészítmények) vizsgálata
91-98
[2.76 MB - PDF]
EPA-03135-00047-0050
Bátyai
Jenő
:
Szappanok összes zsírsavtartalmának gyors meghatározása
99-103
[1.70 MB - PDF]
EPA-03135-00047-0060
Vajda
Ödön
:
A minőségellenőrzés célkitűzései és eredményei 1962-ben
104-110
[3.33 MB - PDF]
EPA-03135-00047-0070
Összeállította:
Lutter
Béla
,
Szentjóbi
Ottó
:
A minőségvizsgáló intézeteket érintő hatályos rendeletek és utasítások gyűjteménye 1962. évi december hó 31-ig
111-116
[2.46 MB - PDF]
EPA-03135-00047-0080
Lapszemle
117
[406.33 kB - PDF]
EPA-03135-00047-0090
Figyelő
118-127
[4.05 MB - PDF]
EPA-03135-00047-0100
Letöltés egy fájlban (22,8 MB - PDF)