Bencsik András ocsmány, jellemtelen, komcsi viselkedéséről

2016 február 4 2:39 du.54 hozzászólás

Bencsik András, a Demokrata című neofasiszta szennylap főszerkesztője a tanárok szerdai tüntetése alatt azzal vádolta a Pedagógusok Szakszervezetének elnökét – Galló Istvánnét -, hogy ő lenne Péter Gábor rettegett AVH-s vezér lánya. Szinte azonnal kiderült, hogy Gallónének semmi köze Péter Gáborhoz. Galló Istvánné Péter Piroska édesapja Péter Ferenc volt, aki a Gödöllői Agráregyetemen tanított. A Demokrata főszerkesztője egy undorító karaktergyilkosságot akart végrehajtani a szakszervezeti vezető ellen, pusztán azért mert fel mert szólalni a Fidesz-KDNP oktatási politikája ellen. Kerék-Bárczy Szabolcs gondolatait olvashatják az esetről. (A szerk.)

*

Bencsik András: a Fidesz ocsmány pártkatonája

Bencsik András: a Fidesz ocsmány pártkatonája

Én soha nem szerkesztettem pártélet rovatot állampárti (vagy bármilyen) napilapban, s ameddig a szemem ellát a családfán (s ez nem érdem, hanem egyszerű tény), egyetlen felmenőm sem szolgált gyilkos eszmét, sőt. Talán éppen ezért lehetek nagyvonalú, vagy egyszerűen normális ember, aki a jövőre összpontosít és nem a múltra. Mi köze volna egy gyermeknek ahhoz, hogy az apja vagy anyja mit tett a múltban? Mindenki a maga cselekedeteiért felelős. S miután bebizonyosodik egy ótvaros, irtózatos karaktergyilkossági kísérlet hazugsága, az egykori állampárti Bencsik elnézést kér a “tévedésért”. Nem a rágalmazásért, hanem egy ártatlan botlásért, mert a “tévedés” szó ezt takarja.

Tipikus komcsi vircsaft, amire csak jól képzett, diktatúra-szolgák, ocsmány, jellemtelen alakok képesek és alkalmasak. Mindig ebben voltak buzgók. Senkinek ne legyenek illúziói: Bencsik András maga a NER. Az ő vádjai a Fidesz rágalmai. S ez a magatartás tagadása mindannak, ami konzervatív, jobboldali és kereszténydemokrata. És így is kezeljük az egész bagázst!

Kerék-Bárczy Szabolcs

54 hozzászólás

  • Vámi István

    Mikor első alkalommal találkoztam az általam újságírónak nem nevezhető hitvány alak gyalázkodó soraival, felháborodásomban a dühtől csak szitkozódni tudtam. De még most sem tudom leplezni felháborodásom. Véleményem, hogy egy ilyen buta ember, mint Bencsik valószínűleg nem magától találta ki és írta le hazugságait. Valakit megpróbálni bemocskolni, majd ezt egy bocsánatkéréssel elintézni, ehhez pofa, illetve pofátlanság kell. Ebben a hazugságtól vezérelt világban élünk egy ideje. Remélem, rajtam kívül még sokakat szintén felháborított az eset, ami sajnos nem egyedi és jövő szombaton nagyon sokan eljönnek a tüntetésre kinyilvánítani, hogy ebből ELÉG!

  • Nincs idom ra, hogy elolvassam akar csak egy cikkuket is, de most atfutottam a jelenleg, a cimlapon levo cimeket es azt a par sort ami alajuk vannak irva.

    Nekem nem tunik neofasisztanak, se fasisztanak. Van valami konkretum ellenuk?

  • Ez a szerencsétlen idióta- alias Bencsik – pontosan tudta, hogy az általa leírtak nem igazak, ez vastagon nem tévedés volt, hanem szándékos provokáció: beteg emberek szolgálnak beteg embereket, ám itt a betegség nem mentő tényező!
    Alig egy hete a gnóm lelkületű G.Fodor rohant le egy abszolút háttérben élő, a köz előtt semmiféle megnyilvánulást nem gyakorló politikus feleséget,és gyermekét,és ahogyan az már szokás, – sok bába közt elvész a gyerek – hát senki nem kérdezte meg mi volt a célja vele, mi végre tette amit tett? Magáért beszélt…

    Most Bencsik érezte úgy, hogy feltétlenül meg kell védenie a mundér becsületét, azaz az oktatás kormányzati felelősségét oly módon akarta kisebbíteni, hogy a nyilvánvaló gyatra és minősíthetetlen munkát és a nekik köszönhetően kialakult helyzetet átfordítva a szakszervezeti vezetőt gazember módon lerohanva egy hazug
    állítással, melyről utólag elismerte, hogy tévedett….!

    Kérdés: mielőtt leírja amit leír, miért nem ellenőrzi annak valódiságát ? Hihető ez egy sok évtizedes “újságíró” múlttal rendelkező személyről? Nem ! A legkevésbé sem, pontosan tudta, és a célja is az volt, hogy Galló Istvánné (feltehetően szül Péter Piroska)emberi hitelességén keresztül a szakmai hitelességét is kétségbe vonja, és ezáltal emberek sokaságát elbizonytalanítva, eláztassa a kollégái, a szülők, a diákok, szóval az egész ország előtt!
    Annyira ostoba ugyanis, hogy fel sem fogta, még ha valóban Péter Gábor lánya lenne, sem felelős “apja” múltjáért,a tetejében pontosan kiszámíthatta azt is,hogy pillanatokon belül kifog derülni az igazság – nem számít, ő a hatalom szolgálatában bármikor és bármire képes, ha azzal a vezérnek és bandájának szolgálatot tehet! Képes inkább a saját becsületét ( te jó ég, hát neki olyan már rég nincs) is szolgálatba helyezni ha ezt kívánják tőle….

    Mocskos, senkiházi és végtelenül piti tróger, a nevét kiejteni is istenkáromlás!

    Na most lehet komcsizni Figyelő meg a többiek, most tálcán kínálja magát az alkalom – ez a volt MSZMP-s hőscincér hosszú évtizedeken keresztül ugyanilyen lihegő lelkesedéssel nyalta a volt pártállam valagát, írta a tömény baromságok tömkelegét,évtizedekig – majd miután átnyergelt a másik oldalra üti vágja a maga eszközeivel a volt haverjait, olyan hévvel,ahogyan csak egy velejéig romlott egykori “jóelvtárs” teheti – büszke lehet rá új bandája, közéjük illik!
    De, hogy ennyire sötét legyen, az mégis meglep!

  • Nem tudom, én hogy kerülök a témába, de nekem soha nem volt szimpatikus Bencsik, amit hallottam és tudok róla.
    Így hát, ha lehet, felejtsenek engem el …

  • Göllner András

    @ Moshe Akiva

    Tudod mért nem tűnik Neked Bencsik lapja fasisztának ? Megmondom. Azért, mert lusta vagy és saját bevallásod szerint egy cikküket sem elolvastad az életedben.

    Moshe. Figyelj. Komoly emberek, nem a borítójáról szoktak megítélni egy könyvet. Én több mint húsz év óta olvasom a Demokratát, követem Bencsik TV programját, a Sajtóklubbot. Több dolgozatban, több helyen, ídézetek tucatjával bizonyítottam Bencsik neo-náci, köpenyegforgató, fasisztojd természetét. Nézz utána, de elsősorban olvasd és kövesd Bencsik munkásságát, ha véleményt akarsz alkotni személyével kapcsolatban.

    Előlegként, csak Neked: A rendszer váltás előtt, Bencsik András a Népszabadság párt rovatját szerkesztette, a Kádár rezsim propagandistájaként kereste a kenyerét, komcsiként köpte be mindazokat akik nem Kádár szerint táncoltak.

    A rendszer váltás után, Bencsik gyorsan köpenyeget váltott. Lapja évente fizetett túrákat szervez Hitler kedvenc hétvégi rezidenciájába, fenn a hegyekben. Bencsik, Vona Gáborral közösen alapították a Magyar Gárdát, annó, hogy ellensúlyozzák, helyére rakják az “büdös zsidókat”, “a mocskos acigányokat”, “a fajtalankodó buzikat”. Bencsik vezető szerepet játszott és játszik mindmáig a szélsőséges erőszak magyarországi terejesztésében. Bencsik lapja, évente megemlékezik azokról a katonákról, akik Hitler mellet harcoltak, és hátráltatták annak a haláltábornak a felszabadítását, ahol a Te ártatlan zsidó testvéreidből, rokonaidból szappant csináltak. Hallottad amit mondtam, Moshe ???? Moshe !!!! Ne azt nézd mi van a haláltábor kapuja fölé írva, hanem azt, hogy mi folyik a csapból odabent !!!!

    Moshe !! Az a lap amelynek a borítója nem hoz Téged lázba, Kertész Imre Nobel díját egy tál szarhoz hasonlította. És tudod miért, Moshe ???? Tudod miért ??? Megmondom Neked, pedig tudhatnád. Azért, mert Kertész Imre lehuzta a leplet arról a táborról ahová Bencsik András hősei 460,000 zsidó testvéredet úgy szállították ki, mint marhákat a vágóhídra.

    Moshe !!!Ez a lap amely Téged nem zavar, a magyar önkényuralom leghangosabb, legjobban kistafírungozott szennylapja. Bencsik András nem a zsidó államfőt, nem Europa valamelyik miniszterelnökét, hanem az ex-KGB fönököt, a világ legkoruptabb vezetőjét, Valagyimír Putyint isteníti, mint az emberiség mintaképépét. Bencsik nem a Te rokonaidat siratja, hanem a rokonaid gyilkosait.

    Moshe !!! Több helyen leírtam a pontos idézeteket, a referenciákat, azt hogy a Demokrata melyik számában, hanyadik oldalán hangzottak el ezek a gyalázatok. Tudod é, Moshe, hogy a Demokrata, pár héttel ezelőtt, Gazdag István náci-barát rovatában, felmentette a Norvég tömeggyilkost, és zsidó testvéreidre kente azt a mészárlást amit maga a bűnös is bevallott ??? Egy szó mint száz: Ne a címlapon gyönyörködj Moshe, hanem lapozz, olvass, tájékozódj és nyisd ki a szemedet.

  • A propeller kihagyta, a Munkásőr lapot. Nem csak a pártélet rovat újságírója volt. Illetve maga is munkásőr, vagyis aktív komcsi.
    Bár mint tudjuk, a fideszbe húzódtak.
    Nagyon tetszett az egyik kommentelő frappáns megfogalmazása. A fidesz van balról, mindenki tőle jobbra van.

  • BrunszvikTeri

    1998-ban a FideSS még alig került hatalomra, az első dolga volt a Reálbank Rt-t rtönkretenni azért, hogy megszerezze az említett pénzintézet birtokában lévő Postabank döntő részvénypakett kötvényeit.
    Ennek érdekében az egyik reggel a média szinte minden hírcsatornáján az ország világ tudtára adta, hogy a Reálbankhoz csődbiztost rendeltek ki, ami igaz is volt mert ők – a FideSS hatalom – rendelték ki…
    Summa summarum, ezrek és tízezerek azonnal rohantak kivenni onnan a bentlevőségeiket, és a bank szinte pillanatok tönkrement. Végül is a felszámolás során a Reál tulajdonát képező Andrássy-úti villa-székház egy kótyvetye útján, bagóért
    a Bencsik András féle Magyardemokrata kezébe került, mely ingatlan azóta is – lassan immár 20 éve – ennek a neofasiszta maffiaszócsőnek a székhelye, illetve a szerkesztősége és boszorkánykonyhája… Többek közt itt agyalták ki és ütötték nyélbe a CÖF (civilösszefogás) hazugságát is…

  • Moshe Akhiva!

    Egy vidéki Jobbik-fanként (ti.,ha nem tudnád, a jobbik egy neonáci bagázs) ismert ismerősömmel beszélgetvén, hogy hallott e egy bizonyos politikai evidenciáról, azt felelte, hogy “ő nem tudja, mert ő csak a Magyardemokratát olvassa”. Holott mindenki tudja, hogy ez a nyomdai termék nem a Jobbik, hanem a Fidesz anyagi “gondozásában” jeleneik meg rendszeresen…

    A Bencsik féle Magyardemokrata tehát a Fidesz kezében stratégiai kérdés. A hamis tájékoztatás és a rágalom egyik nagy fontosságú nehéztüzérségi lőállása… A célpontok koordinátáit a “központ” méri be és adja meg. A tüzérségi belövést már a szerkesztőség mesterlövészei végzik el a lapjuk hasábjain…

  • Aid memoire:
    Ez derék matyar levente volt az is, aki Bayer és Lovas barátjával egy komplett TV-műsort áldozott arra, hogy Heller Ágnest csak büdös vén zsidó kurvaként emlegesse!

  • Figyelő:
    Elhiszem Neked hogy ezt a ” hőscincért ” nem kedveled na de a többi hasonszőrűt ??!

  • K-B-Sz urnak! (MDF)
    A NER igy kezdődik: “Legyen Béke, Szabadság és Egyetértés….”
    Mi az, ami ebben visszataszító ?
    Üdv, E.

  • Bencsikkel kapcsolatban komcsizni teljesen értelmetlen, hisz azok legalább becsületesen hisznek valamiben. Ezt a gumigerinc trógert meg csak a megfelelési kényszer meg a pénz hajtja. Nem csoda ha az országunkban a demokráciát szitokszóként használják sokan – a liberalizmussal karöltve – hisz ennek Bencsik-féle újságnak is ez a neve: Demokrata.
    ……..
    A Fidesz meg sajnos úgy gondolja, “moslékos vödörrel is lehet tüzet oltani”.

  • Charli:
    megpróbálok Veled értelmesen beszélni…
    A komcsik nem azonosak a kommunistákkal.
    Az igazi kommunisták nagy része a Gulágokon végezte , vagy hazai viszonylatban megjárta Racsket.
    Vagy kivégezték mint Rajk Lászlót illetve Nagy Imrét.
    Ez az illető itt fenntebb a TIPIKUS komcsi.
    Ezek vitték félre a marxi eszméket.

    Charli.
    Csak mellékesen mondom,hogy Marx és Engels levelezésében
    ( Marx és Engels Magyarországról , Kossúth k.kiadó 1974) az Orosz Birodalomról úgy írtak hogy -idézem-
    ” Az elnyomás szelleme mindig Keletről jön ”
    Mindezt írták az 1800-as évek derekán egymásnak.

  • Evelin:
    Hát csak az a baj vele hogy nem tartják be.
    Tudnod kell hogy az ún. ” Sztálini Alkotmány ,
    (amihez Sztálinnak nem sok köze volt azon kívül hogy ott volt a bizottságban, mert legfőképpen Buharin szerkesztette, később ki is végezték )
    tehát ez a Sztálini Alkotmány a világn eddig ismert legemberségesebb , humánusabb alkotmány.
    Csakhát nem tartották be …
    Mindig ezzel van a probléma.
    Hogy a diktatúrák nem tartják be még saját törvényeiket sem .

  • Az elnyomás szelleme mindig keletről jön. Most éppen a közel-keletről a sáskajárás, mely romba dönti az egész eut. De hálával az öngyilkos liberálfasisztáknak tartozunk.

  • Bencsik tojjon óriás sünt. Ikreket.

  • Bencsik egy balfax.
    De a tanarak sem tudtak tulemelkedni az “apuci csinájj vmit” szemléletén

    http://endresy.blogspot.co.uk/2016/02/aztok-faztok-rafaztok.html

  • tropa
    2016 február 5
    11:20 de.
    Naemmeg iga!!
    A bélnyomás szellentete, ammindíg keletrű gyün!! Dílkeletrű. Mongyuk attúis függ hogy mijen irányba fexő.
    Deámmeg a tanittóur nemírti, hogyakkora Körösztösök esztetet nemtutták? Vagya Zánglusok? A Portós Gálok? A koraji Rejálmadrid vagy Bárcás drukkerék? A hullandusák? (Ja!! Tuttad hogy ezekneka nyeve úgy keletkezett, hogyeggy ríszeg skót megpróbát nímetű beszíni?)
    Eszteta libernyákfaszistát emondhatnádhogy mibű van.
    Mera libanyak télleg hasollítt, csak hosszabb, meg a másik a nemgágok..
    Szójjáhate máskíppen tudod, mer mink itten okosonnánk tetüledsígedtű, akármég migeráncsolósokbú iss. Maj’ hálábú küddünk nekednek videjót hogy lássá feketít is, meg arabusot. (Níha a zember összekeverija kettőt, mercsak asztatatlássa hogy fekete, deasztánn kiderű, hogy Marokkűbű gyüve, ahun meg föstika zarabokat. Ziránbamegg Szőri Jába meg annija kíkszemő, mega világosbörü, hogy ekő ösmernyi, hogy mégisscsakk vót 6ásaja Körösztösöknek. Najóvan, nemmindenikük vót háromkörösztös.)
    Szal írgyánekünknek, mer kivagyunk száradvaja gyöngyejidre, minda mocsáriteknúc.
    Egíssígedre!!

  • Tropa, sajnos ki kell hogy javítsalak az “öngyilkos liberálfasiszta” szóösszetétellel kapcsolatban, mert ezek minket gyilkolnak saját maguk helyett.
    Rögtön linkelek is egy kedves példát, mit ajánlanak a leendő magyar édesanyáknak:
    http://tranzit.blog.hu/2015/02/24/a_hidra_egyik_feje_beszelgetes_az_aborturism_alkotoival
    ……
    Itt megtudhatjuk a liberálfasisztáktól, hogy hova és mennyiért lehet elutazni, ha a legolcsóbban akarják megölni a magyar anyák a magyar jövendőt.
    Persze egy év után! betiltották ezt a szennyet, amiért tiltakoznak az “aborturism” üzemeltetői, mivel ők művészek( alap, hogy azoknak mindent szabad), hisz apácának öltözve is tartanak performanszt a Kerepesi temetőben!!

  • Andy Mage
    2016 február 5
    11:57 de.
    A pudding, és az ő próbája.
    Most a mávosok jelentették be, hogy sztájk lesz.
    Ha őket követik az egészségügyisek, a tömegközlekedésiek, kereskedők, benzinkutasok, bankok, közmunkások, közalkalmazottak- akkor lehet belőle akármi is.
    Mrt egy háromnapos országos sztrájk útlezárásokkal hazavágja a kormányt.
    Ti. Magyarországnak még 72 órára elegendő tartaléka sincs..

  • witzes matska

    Mivel vagytok ti külömbek a kurucinfó úri közönségétől, lehet hogy mindkét szennymédiát ugyanazok üzemeltetik, és melyik a false flag?

  • Koszonom a reszletes leirast Andras. Ha lesz idom majd olvasgatok toluk.

    De szerintem ti csak felreertitek Bencsiket. O nem gerinctelen koponyegforgato es tolvaj gazember, ahogy ti hiszitek, hanem hithu kommunista, aki igy, belulrol rohasztja a kapitalizmust. 🙂

    Ez a majom a kepen (a cikkben) o?

  • Göllner András

    @ Moshe

    A Bencsik valóban elsajátította azt amit angolul “multi-tasking” néven ismerünk. Az általad figyelmembe ajánlott érdeme nem zárja ki a többit:-)

    Kedves Moshe: Köszönöm udvarias, megértő válaszodat a Neked címzett, talán kicsit indulatos, kioktató hangnemű hozzászólásomra. Ha netán hozzá tudsz férni az Élet és Irodalomban közzétett egyik írásomhoz (Az Elfeledett Japán katona esete a semmivel: a fasiszta megnyílvánolások súlya Magyarországon. Aug 31, 2007) abból talán jobban átérezheted miért látom szükségesnek, hogy néha erősebben hallassam a hangomat. Jó egészséget, jó kedvet, békességet.

  • Na..látom teljesen felesleges volt ennek a két idiótának ( Csárli és teljesen-Tropa ) normális , emberi hangnemben írnom bármit is.
    Csakúgy mint a Marcsinak.
    Ezek hárman egykutyát képeznek.
    Az hagyján hogy láthatólag nem normálisak nade ezzel a ” liberálfasiszta kifejezéssel…heheheehehehe .. ház ez már… 😀 😀

    Látszik hogy gőzük sincs semmiről. Tudatlan jobber pártpropagandisták.
    Olyat még nem láttam hogy egy cikkhez is hozzászóltak volna.
    Véleményük sincs csak szajkózzák a Kurucinfós szennyt.

  • Geyza, a liberálfasisztákról:
    “Látszólag küzdenek a szabadságjogokért, a vélemény és gondolat szabadságért, az általuk elnyomottak és kirekesztetteknek képzeltek életminőségének javításáért. A többség szabadsága és jogai soha nem érdekli őket!
    ……
    Önnön jóságukban vetett hitükben megdicsőülnek és önmagukat demokratának és tévedhetetlennek hiszik. Egyetlen elvet nem tartanak be, amiből a klasszikus liberalizmus gyökerezett, az élni és élni hagyni nemes eszméjét!
    …….
    Ők azok, akik ebben a harcban a mocsokból felvették a fasizmus piszkos kardját és fasiszta gyakorlatot követve küzdenek az általuk vélt nagy szabadságért. Nem riadnak vissza a kirekesztéstől, a negligálástól és az ellenfelet ellenséggé minősítik, üldözik.”
    …….
    Lapozgatásra ajánlom Jonah Goldberg Liberálfasizmus című könyvét.

  • Néhány pontosítás.
    1. Moshe, a képen tényleg ő van, a hivatalos neve: Vitéz Budapesti Bencsik András. Rettentő büszke a vitézségére.
    2. Ő nem volt a Népszabadságnál (tudomásom szerint), a pártrovatot Bayer Zsolt boldogította.
    3. Az Andrássy úti épületért semennyit nem fizettek: kapták az OV kormánytól ’98 és 2002 között valamikor.
    4. Bencsik András és a testvére Bencsik Gábor a Nők Lapjánál kezdték a pályafutásukat. Ma András a Demokratát is kiadó cég vezetője, Gábor a főszerkesztője a Demokratának, András meg a Kerényi-féle “kinyílott a pitypangnak”.
    5. Kerék-Bárczy Szabolcs csak volt MDF tag. Ma a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja.
    Magánvélemény, miután kicsit ismerem őket: nem fasiszták és nem komcsik, sőt kommunisták sem. Istenük a pénz, forintra mérnek mindent, nem tudom, egyáltalán ismerik-e bármelyik eszmerendszer alaptételeit. Alaposan meggazdagodtak a legutóbbi években

  • Kedves Andras!

    Koszonom, es egyuttal hozzateszem, hogy a cim bemasolasa utan azonnal meg is talaltam a cikkedet.

    Amit a nacik, vagy turulmagyarok irnak a kulonbozo “ujsagjaikban” valoban lesujto. Meg kell hagyni, hogy 10 evvel ezelott meg en is ugy voltam vele, hogy jobb rajuk hagyni, igy legalabb kiduhongik magukat, megnyugszanak.
    De kezd az a gyanum lenni nekem is, hogy nagy hiba az, amikor alabecsuljuk embertarsaink elmebajat.

    Orban legnagyobb hibajanak en meg ma is azt tartom, hogy nem tiltotta be a Jobbikot es a tobbi idiota szervezkedeset. Persze nem ugy, hogy aztan egy masik nevvel masnap uj partot, vagy gittegyletet alapithatnak, hanem szemelyre szolo betiltast kepzelek, amikoris az ilyen alakoktol megvonjak a politikai jogaikat.

    Ezek nyiltan a demokracia ellensegei, miert hagyjuk oket cincogni? Ugyanezt el lehet mondani persze az en kedvenceimrol, a muzulmanokrol, marxistakrol, es a kommunistakrol is.

    Ugyanakkor a Demokrata es a masik ujsagbol idezett dolgok nem tunnek egyaltalan olyan vadnak, mint az elozok. (Az Orban-Vona szovetseg nyilvanvalo ugyan, de ennek szerintem nem elvi, hanem politikai okai voltak. Es szovetsegkotes alkalmabol meg az ellensegek is egymas segget csokolgatjak, ami megvetendo, de egyaltalan nem ritka jelenseg.)

  • Kedves talalom!

    Koszonom a pontositast. Nekem is az a gyanum, hogy a jelenlegi magyar vezetoseget semmilyen elv nem vezerli, hacsak a haracsolast elvnek nem tekintjuk. 🙂

  • Csárli:
    A ” Mein Kamp” -ot nem ajánlanád esetleg nekem ?

  • Göllner András

    @ találom

    Ami gyakran hihetetlenül haszontalanná teszi az olyan hozzászolások olvasását mint az önét, illetve azt, hogy azokkal egy diónál nagyobb agymérettel rendelkező személy foglalkozzék, az, hogy közük sincs a valósághoz. Bencsik Andrásról idemaszatolt pontosításnak nevezet pontatlanságával nem óhajtok részletesen foglalkozni, de a vasárnapi ebéd-előtti üres pár percemben ezt ütenem önnek.

    Bencsik közttudottan párt-propagandista volt az egypártrendszer idején, és ártatlan emberek beköpésével, lejáratásával, az egypártrendszer pénzén hízlalta magát, a demokraták szidalmazásával kereste kenyerét. Magyarán mondva, egy komcsi szarjankó volt. Érti ??? Ime a Wikepediából a bejegyzés: “Bencsik András 1990 előtt a MSZMP központi lapja, a Népszabadság újságírója volt. Sokan kritizálták a lap 1986. október 17-i számába írt, “Érzelmi kötődés” című cikke miatt, melyben a Magyar-Szovjet Baráti Társaságról és a magyar fiatalok szovjetbarát ideológiai nevelésének fontosságáról” írt. 1990 előtt is a diktatúrát szolgálta, ma is azt teszi.

    Találom !!! A pontosításai annyit érnek, mint Bencsik András vitézzé avatása. Közröhelyt és megvetést.

  • moshe akiva
    nos a magyarok eseteben nem beszelhetunk se fasizmusrol se nacizmusrol mer az a ketto nem magyar takolmany!!
    igy igaz!!
    de!!!!
    beszeljunk csak nyiltan nyilas es biza egyre tobb uj-nyilas patkanyrol -(mint ez a turultojast zabalo bencsik!!ettol illen bator!!)-mer AZ biza 100% magyar otlet!!

  • Kedves talalom, üdv a klubban. Nem is gondoltam, hogy a fenti beírásom (4:08) alátámasztására ilyen gyorsan jelentkezik Göllner úr. Ne vegye a szívére, nem tudnak megváltozni.

  • Bencsik valóban egy üres gerinccsatornájú szélmalom huszár, amiről épen most folyik világmegváltó diszkurzus a Hirtv Főszerkesztők Klubja című kabaréjában Bencsik részvételével! Érdemes megnézni!

  • Kedves barlev,

    En ismerek itt olyan magyart, aki elott Hitler is leverne a vigyazzmenetet. Bar elmeleteiben vannak tipikus turulmagyar (nyilas) elemek is, tobbnyire azert naci a lelkem.

    Persze o csak egy a sok zsidogyulolo kozul, raadasul o itt, Kanadaban “latta meg a fenyt”, Magyarorszagon meg nem gyulolte a zsidokat es ugy altalaban mindenkit.

    Mellesleg, ha Horthy rendszeret is fasizmusnak hivjuk, akkor az a “magyar utas fasizmus” es mint olyan magyar talalmany. (Nem mintha a kakan is csomot akarnek keresni.) 🙂

  • Evelin !

    Legyen béke, szabadság és egyetértés? Miközben eltörlik a fékek és egyensúlyok rendszerét ? Hogyan is tetszik eztet érteni ?

  • Azt nem is írtam, hogy többek közt eltörlik.

  • T.Barlev Úr!

    Egy politikai és “nézetrendszert” nem az elnevezése, hanem a tartalma és a gyakorlata határoz meg.

    A Horthy rendszert (ld.Szegedi Gondolat) nyugodtan nevezze csak fasisztának, sőt nácinak, mert a tartalma és a gyakorlata – mely a törvénykezéséből már az elején is kiderült – lényege megfelel a nála jóval – 8 évvel – későbbi “hitleri gondolat”-nak.

    Hitlert a világon még senki sem ismerte, amikor ők – ti.horthyék – már az emberi jogokat sárba tipró zsidó ( pl. Numerus Clausus) törvényeket és végrehajtási rendeleteket fabrikáltak.

  • voronyezs,

    ” …eltörlik a fékek és egyensúlyok rendszerét …”

    Mik azok a fekek es egyensulyok? Hogyan torlik el oket? Van valami konkret pelda ra?

  • Moshe Akiva !
    Fékek és ellensúlyok:
    Hatalmas anyagról van szó.
    Egyelőre annyit a rendszerről, hogy intézményei személyi összetételének alakítását lenne hivatott távol tartani a politikai kampányok demagógia-világától, hogy a demokratikus értékek ne lehessenek kitéve népszerűségi kényszereknek. Ez jelentené a garanciát arra – ha működne, de nem teszi, mert 2010. ben derékban elfűrészelték s a maradék szilánkjait is folyamatosan csorbítják – hogy a hatalmi ágak kellően és hatékonyan elváljanak egymástól, úgy hogy közvetlen befolyástól mentesen, kellő függetlenséggel működhessenek és lássák el az alkotmány által megszabott, a rájuk rótt feladatokat.
    Ma a rendszer minden lépcsőfokán – még az Alkotmánybíróság, csupán nevében fennmaradt, valójában fidesz-hivatal 100%ában is – mindenütt fidesz-katonák teljesítenek szolgálatot, persze nem “a köztársaság”, hanem a Vezéri hatalom üdvösségének a javára…

  • Moshe!

    Tisztelettel ajánlom figyelmedbe a legfrissebb példák sokaságával megtűzdelt:

    Magyar Bálint
    A magyar maffiaállam anatómiája

    című, korántsem kimerítő, ámde részletes és szisztematikus leleplező opuszát a Noran Libro 2015-ös kiadásában. 🙂

  • Tévedés???
    Tévedés az ha cukor helyett sót teszek a kávémba, vagy a lázcsillapító kúpot nem beteszem, hanem beveszem.
    Ez a xarember meg egy aljas, mocskos senkiházi szökött munkásőr. Aztán beöltözhet bármilyen pitykés, sújtásos cuccba, akkor is bűzlik. Egyébként a súlytás rossz helyen van!! Tudnám, hogy hova….

  • Charlie!

    febr.06. 4:08

    Feltehetően tudod, hogy a fenti idézeteddel Orbán rezsimjének tökéletes leírását adtad – vagy ha nem te,akkor az akit becopyztál!

  • Besancon:
    Én Csárli röfögését elvből nem olvasom,csak az első és az utolsó sort.
    Abból általában már tudható mit akar.
    De most , hogy fehívtad figyelmünket erre :

    “charlie 2016 február 6 4:08 du.”

    Vettem a gyomorideget, elolvastam aprólékosan.
    ÉS VALÓBAN !

    Az orbáni rendszer tökéletes leírását adja az idézet , amit ez a féleszű Csárli ide másolt mert azthitte ezzel majd jól lejáratja a libertátus eszmét.

    Hát azé…. 😀 😀 … hogy ennyire féleszű legyen valaki…hehehe

  • Göllner úr! Nem ismerem visszamenőleg 50 évre a Népszabadság szerkesztőségi névsorát valóban, ezért tettem hozzá, hogy (tudomásom szerint). De mivel a cikkíró a “pártélet rovat” vezetését említette, ezért tartottam szükségesnek megjegyezni, hogy az Bayer Zsolt volt.
    Ja, a röhej az pontos j. A közröhej is. A többi az Ön dolga.

  • Geyza!

    Azt hiszem erre mondják, hogy “ha hallgatott volna bölcs maradt volna”! -:)))))

  • Besancon:
    Csárlinak már a hallgatása is mérhetetlen butaságot jelez.

    (Má nem úgy értve hogy más a buta, aki hallgatja az agymenéseit , hanem ha ő maga , a Csárli, még ha hallgat ,akkor is butának tűnik előttem , mert kiismertem őt. Buta fickó aki okosnak képzeli magát.)

  • Besancon (7:39) hogyne tudnám, sajnos az Orbán kormány is liberális, csipetnyi nemzeti mázzal leöntve. Éget a vágy már minket, hogy megtapasztalhasd a “kontrasztot”.

  • Talalom!

    Bayerről jut eszembe, Orbanisztán a napokban adópénzekből új rádiót hoz fedél alá, ahol ez a fid SS főnáci külön betelefonálós műsort kap amelyet ő vezet majd…

  • Igen , Csárliékat már égeti a vágy hogy ” megmutassák ” azt amit eddig csak zárt körben , négy fal között tehetnek.
    Pl. életnagyságú bábú öltözékére varrni egy Dávidcsillagot és halántékon kidagadó erekkel , náci dalokat ordibálva kötéllel a bábu nyaka körül felhúzni a mestergerendára.

  • voronyezs,

    Koszonom.

    Viszont azt meg kellene erteni meg Magyarorszagon is, hogy amikor egy uj part van beszavazva, akkor nem csak a miniszterelnok szemelye valtozik meg, hanem az egesz elozo vezeto garda megy.

    Nem lehet tehat elvarni, hogy minden allami tisztviselo kirobbanthatatlan legyen a helyerol, ugy mint pl. Izraelben a sajat magukat megvalaszto bolsi Legfelsobb Birosag, akik aztan meg a parlamentnek es a miniszterelnoknek is megmondjak, hogy mit csinalhatnak, mit nem. Pontosan ez az antidemokratikus.

    Szerintem jobb ha eltunnek minden valasztaskor a hozza nem erto, vagy korrupt (vagy mindketto) idiotak minden demokratikus orszagban. Persze tudom, hogy ez a lekoszonoknek mindig faj.

    Viszont igy most mar tudom mit ertetek ti fekek es ellensulyok alatt.

    Fek = a kirughatatlanul korrupt, magat potolhatatlannak tudo tisztiviselo barsonyszekenek kerekebe epitett gurulast gatlo szerkezet.

    Ellensuly = a kirughatatlanul korrupt, magat potolhatatlannak tudo tisztiviselo felakasztasa eseten hasznalt suly, ami megakadalyozza a megfojtasat.

    A tobbi, amin ki vagytok akadva pedig mind ugyanolyan lopas, mint amit az ugynevezett “liberalis” magyar politikusok is elkovettek amig hatalmon voltak.

    Amugy minden maradt a regiben, csak a masik csirkefogo banda haracsol jelenleg. Se belugyekben, se kulugyekben nem tortent erdemi valtozas.

    Itt Kanadaban most az egyszer a valtozas komoly lett (es meg mi lesz itt!?) mert kivetelesen egy aranylag gerinces, normalis ember iranyitotta az orszagot elozoleg.

  • Nem tudom, hogy Izraelben hogyan van, de szegény Moshe el van bűvölve a sztálinizmustól. Talán ezért képtelen fölfogni, hogy miért fontos, hogy a törvényhozás és a törvény alkalmazói egymástól függetlenek legyenek.

  • talalom,

    Tehat az a jo, amikor a jobb kez nem tudja mit csinal a bal kez?
    Izraelben ez iszonyatos baromsagokhoz vezet.

    De ha mar sztalinizmusnal tartunk, ajanlanek egy magyar filmet. Konyorgom, ne higgye senki, hogy 10 perc utan mar semmi ujabb hulyeseget nem fog hallani. Ajanlom vegigszenvedni mindenkinek, akar elvtars, akar nem.

  • Nahat, ez erdekes. Nekem kinyilik a film, itt a KMH-n meg azt mondja, hogy ez a video nem letezik.

    Megprobalom megint, elnezest.

    https://www.youtube.com/watch?v=fPWP0VslWzc&list=WL&index=29

    Ha nem nyilik, a youtube-on megtalalhato, Kis Katalin házassága (1950) cimen.

Leave a Reply


Trackbacks

This site is protected by Comment SPAM Wiper.