Egy kampányfilm, filmecske

2014 február 21 1:46 du.4 hozzászólás

Ugyan inkább sírni kellene a FIDE(b)Sz pártszövetség – gyengébbek kedvéért a (b) ugyanazt jelenti, mint a megboldogult SZK(b)P esetében: bolsevik – négy év alatt viselt dolgain, ami rendesen néphülyítésként értelmezhető – mármint annak, aki képes felfogni, és nem csak bambán benyeli, mint kacsa a nokedlit – de inkább röhögjünk egy kicsit rajtuk.

Ha valaki úgy érezné, hogy túlzott a derű, megnyugtatom: nem az.

4 hozzászólás

  • István köszi a filmet nagyon jó,ez a mókás úr nagyon otthon van a Magyar közpolitika területén,Már régebben láttam egy hasonló interjúját amit hasonló stilusban adott elő.Többször megnéztem,és ajánlom Orbán és Matolcsy figyelmébe.Nagy sikere lett volna Orbán évértékelőjén leadni.

  • Nézve ezt a videót, nézőre is “átragad” az a jókedv,ahogy az Önök országában élők sem látják olyan rózsásnak országunk vezetőinek”ötletelések”sorozataiban elkövetett hibáit.Ilyen többek között a 10%-os rezsi csökkentés.Átlag emberként nekem az a véleményem,hogy ezt az egész dolgot “saját” maguknak találták ki.Azért mert a kevés pénzből élő emberek eddig is takarékos fogyasztói az áram,gáz,és víz fogyasztásnak.Számításaim szerint az éves megtakarításom huszonötezer Ft,a felsorolás “fajtáiként” egész évet számítva 75000Ft.Erről a politika úgy beszél,hogy egy magyar család 150000Ft-ot takarít meg éves szinten.Hozzám hasonló fogyasztást”produkáló” emberek sokan vannak,akik nagyobb fogyasztást nem engedhet meg magának.Ez egy kicsit hasonlít arra a magyar közmondásra,hogy”nesze semmi,fogd meg jól”nehogy az a kicsi” is elrepüljön.

  • franci111: na igen. az ország lakosságának nagyobb részét még csak nem is érinti a rezsicsökkentés – mármint érdemben. aki nem részesül a távfűtés, a vezetékes gáz, a vezetékes víz és csatorna áldásaiban, világítani is petróval világít, vagy két db. 40 w-os égővel- ilyen pedig van bőven – az nem tud mit kezdeni ezzel a rezsi-izével. persze, a propagandának hála, olvassa, hallgatja a kormány öntömjlnező dicshimnuszát, és azt gondolja, de fasza gyerekek is ezek ott az ország házában!
    a csirke szárnyvég meg olyan árban van a multiknál, hogy drágább a combnál, de hála istennek, visszakerült a pocokra a csirkeláb…
    de ’18-ra – óh, be csodás orbáni jövőkép! – minden háztartásban lesz széles sávú internet, ami, mint tudjuk, úgy kell a csóró magyarnak, mint egy falat kenyér!

  • Köszi egész jól indul a napom ezzel a videóval bár az a gond hogy nagyon is aktuális .

Leave a Reply


Trackbacks

This site is protected by Comment SPAM Wiper.