Túszelhárító Központ, Budapest

2012 augusztus 30 11:36 de.12 hozzászólás

Valahogy, valamiért Szíriába, ott is az éppen zajló polgárháborúba csöppent öt magyar polgári személy. Majd valakik elrabolták őket… A sajtó felügyeletével megbízott Médiatanács megvizsgálta az addig megjelent híranyagokat és megállapította, hogy az öt polgári személy helytelen megfogalmazás és hogy a civilek, egészen pontosan három hazánkfia, tulajdonképpen polgári ruhába öltözött rendőrök, akik „valahogy” oda kerültek. Valakik kiszabadították őket, vagy… – de ne találgassunk!

Föld S. Péter a Tisztelt Olvasóink által már ismert Hajdú János dandártábornok, a nála is csodálatosabb Orbán Viktor testőre, legújabb hőstettéről írt a Kanadai Magyar Hírlapnak.

A lényeg az, hogy épségben kiszabadultak és már haza is érkeztek a Szíriában elrabolt magyarok. A többi ehhez képest részletkérdés. Hogy a nyugalmazott rendőrök miért mentek ki valójában, küldte-e őket valaki, vagy csak úgy, a saját szakállukra, némi ellentételezés fejében kutyákat kiképezni utaztak Damaszkuszba – ennek megválaszolása nem tartozik a nyilvánosságra.

Az is elhangzott, hogy egy ismerősük meghívására, azaz látogatóba érkeztek a szír fővárosba. Ez is elég életszerűen hangzik: gyerekek, ugorjatok már ki hozzánk néhány hétre, még csak másfél éve dúl a háború, ilyenkor kifejezetten előnyös képét mutatja a város. Csendes kis kávézók, barátságos, meghitt utcák, terek, itt-ott egy-egy tank, ágyúzás, halottak, szuvenír.

A szabadulás részleteiről amúgy több verzió is van forgalomban. Az első hírek arról szóltak, hogy lövöldözés tört ki a kormányerők és a felkelők között, s a zűrzavart felhasználva tudtak megszökni a fogva tartott magyarok. Persze más igazságok is léteznek, nagyobbak és hihetőbbek.

Hajdú János, aki Orbán Viktor egykori testőrségének vezetőjéből tábornokká és a TEK első emberévé avanzsált, a kiszabadulás idején Kőszegen tartózkodott, a Tranzit nevű fesztiválon értesült az örömteli hírről. Innentől kezdve felgyorsultak az események: a Terrorelhárító Központ (TEK) ugyanis gondos mérlegelést követően úgy döntött, hogy ők szabadították ki a túszokat. Pontos részleteket nem mondhatnak, az részletek ugyanis az ügy természetéből kifolyólag titkosak. Elégedjünk meg azzal, amivel meg kell elégednünk. – Vagyis azzal, hogy a túszokat nem csak harc árán, de tárgyalásos úton is ki lehet szabadítani. Ehhez nem is kell a helyszínen lenni, elég, ha az ember Kőszegen időzik a tárgyalások idején, és a sajtóból értesül arról, hogy a túszok szerencsésen kiszabadultak.

Központi eligazítás híján így csupán rekonstruálni próbáljuk, hogy mi is történhetett valójában. Hangsúlyozzuk, eszmefuttatásunk a képzelet terméke, de, mint tudjuk, fantázia nélkül képtelenség nagyot álmodni.

A terrorelhárításra, valamint a miniszterelnök utcájának lezárására szakosodott osztag valójában már a túszok elrablása előtt gondolkodott az akció tervén. Hogy ha majd valamikor, valakik elrabolnak valahol valakiket, akkor minden pontosan passzoljon. Éppen úgy, mint amikor lecsaptak Brad Pitt és Angelina Jolie filmjéhez használt filmgyári fegyverekre, s halált megvető bátorsággal megakadályozták, hogy a színészházaspár filmjében szerepeltetni kívánt puskák veszélyt jelentsenek a magyar lakosságra.

Mert hiába röhögött akkor rajtunk a fél világ, mi tudjuk, hogy nem árt az óvatosság. Ha máshonnan nem, a színházak világából ismerjük a mindig érvényes igazságot: ha a színpadon feltűnik egy fegyver, az előbb-utóbb elsül.

Úgyhogy, bármennyire fáj nekünk, hogy nem oszthatjuk meg értesüléseinket a számunkra egyébként minden másnál fontosabb közvéleménnyel, meg kell maradnunk rejtélyesnek, nagy titkok tudójának.

Pedig, ha tehetnénk, elmondanánk, hogy a TEK vezetői inkgnitóban, személyesen tárgyaltak Szíriában a túszok elrablóival. Ha nem kötelezne bennünket a titoktartás, még azt is megszellőztetnénk, hogyan győzték le a kézitusában a fogvatartókat, miként csavarták ki kezükből a már kibiztosított vállról indítható atombombát, hogy végezetül még szkanderben is diadalmaskodjanak felettük.

Az is csupán sejtetni kívánjuk, hogy a túszok kiszabadítására küldött kommandósok ellen még egy gyilkos bálnát is bevetettek, de a veszélyes fenevadat sikerült ártalmatlanná tenni. Mint ahogyan az erre az alkalomra kiképzett, laza erkölcsökkel és igen lenge öltözékben mutatkozó Mata Hari fedőnevű kémnőt is leszerelték. Pedig ő még egy mérgezett szexuális játékszer használatától sem riadt volna vissza, csakhogy kiszedje a szabadítókból a tervezett akció részleteit.

A lényeg, amint azt már az elején jeleztük, hogy a túszok épségben kiszabadultak. –

Ja, meg az, hogy miközben Európa hanyatlik és irigyel bennünket, a kétharmad áll mint a cövek. A kormány nemcsak a nyugdíjakat és munkahelyeket védi, de állampolgárainak biztonságát is garantálja. – Hazánk nem rés, hanem erős Bástya elvtárs, a Föld lapos, és négy elefánt tartja a hátán.

Föld. S. Péter

12 hozzászólás

 • egyre kevesebb az orvos, a tanar, viszont egyre tobb biztonsagi “szakembert” nevel ki a jelenlegi kormany, feltetelezem komoly oka lehet ra….azt viszont ketlem, hogy kozugyeket szolgalnanak a koz penzen…

 • “egyre kevesebb az orvos, a tanar”. Valoban tobb kellene elmegyogyaszatban, es csokkentkepesseguek oktatasaban. Legalabb is ezt a cikket olvasva. Nem igen mondhato humorosnak, annal inkabb bohozatnak.

 • Garai-Édler Eszter

  Gondoskodnak az elit utánpótlásról is semmi gond! A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika zászlóaljának 76 végzős tisztjelölt vehette át oklevelét és kapta meg a hadnagyi váll-lapot az idén! Honvédsulit (nyári tábort) szerveztek a nyáron, ahol gyerekeket katonának képeznek. Hiába no, a jobbik összes gárdája nem egy szíriai színvonalú bevetésre vannak kitalálva! A gárdisták itthon akcióznak, addig a TEK komoly nemzetközi hírnévre és megbecsülésre tesz szert! Ahogy elnéztem a Nemzeti Gárda születésnapján felsorakozott gárdistáinkat, mind kivénhedt, ásatag, punnyadt sörhasú kriplik, aki csak fröcsögni tudnak gyűlölettől. Némelyik még ki is dőlt a sorból. Nem bírta a bátor szittya ősmagyar a meleget a náci-díszmagyarban :)! TEK ügyben azért jobban állunk, valljuk be!
  http://mno.hu/belfold/ujra-becsuletet-szereztek-a-ludovikas-nevnek-1099269
  http://rosszabbik.com/2012/08/23/2012-magyarorszag-gyerekkatonak/

 • Reblogged this on hungarianvirus and commented:
  Az akció után rögtön igzaltnak látták a TEK részéről ismételten egy harckocsi beszerzését. Készülnek a fiúk? Ja persze hamarosan itt van október 23.a.

 • Szemenyei-Kiss Tamás

  Sőt, a Kárpátok Géniusza azt is megállapította, hogy túlzottan sok diplomás polgár él az országban… Ez így tovább nem mehet! A végén még, ha ez így folytatódik mindenki megtanul gondolkozni – az pedig az ő jövője szempontjából nem kifejezetten reményt keltő. (“A forradalmár akkor szűnik meg forradalmárnak lenni, amikor gondolkodni kezd…” – ezt még Gorkij írta le valamikor régen és bármennyire is népszerű, a szovjet népek számára követendő példa volt, őt is elküldték valamelyik koncentrációs táborba, mert ilyen népellenségnek nem lehetett helye a szabad világban.)
  2010 után mi is megkaptuk a lehetőséget arra, hogy főműsoridőben színes TV-n nézhessük a focimeccseket, tudományos és gazdasági előadásokat hallgathassunk dr. Orbán Viktor kormányfőtől és olykor még államtitkokba is beavathasson bennünket Hajdú János dandártábornok, a miniszterelnök magasan képzett testőrtisztje…
  Akinek ennyi nem elég, arra nincs szüksége a szabad Magyarországi forradalmi népének.

 • Jimbo rajtad már az általad felsoroltak sem tudnának segíteni
  Nem értem miért ültetik oda egy sajtótájékoztatóra ezt a három szerencsétlent ha nem mondanak semmit!
  Ki küldte oda őket mi volt a dolguk stb?

 • Elszabadult a fantazia. Mindenki alljon felre.

 • valoban bohozatba illo a TEK letezese es tevekenysege, szarcsimbok eletedben eloszor fejen talaltad a szoget….

 • Jimbo öcsi
  Magában annyi a humorérzék mint @arban a vitamin.
  ( No de ezen ne csodálkozzunk kedves feleim , hiszen ritka a náci humorista , mint a kommunista püspök. Hogy ez utóbbival Karinthyt idézzem. )

 • az emberek pedig éheznek,éhen halnak,öngyilkosok lesznek!!!

 • Kovács Éva.
  Nyugi.
  Olyant még nem hallottam hogy egy náci öngyike legyen.
  ( Hacsak nem közelednek a szovjet csapatok. De akkor tömegével.)

 • Emlexem arra az amerikai zsido hapsira, akit Irakban lefejeztek a bekaharcosok. Az is hogy mi a francot keresett ott?
  Ugy latszik vannak emberek, akik szeretik a zavarost, elsosorban halaszati meggondolasbol.

  Udv;
  Moshe

Leave a Reply


Trackbacks

This site is protected by Comment SPAM Wiper.