Vissza a tartalomjegyzékhez


Azt mondták

„Nincs szocialista politikus, aki ne kívánná ezeket a háta közepére”
- mondta el véleményét a Zuschlag-üggyel kapcsolatban Kiss Péter, a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter szombaton.

„Gerry McCann hanyag szülő”
- állítja az eltűnt brit kislány, Madeleine apjáról egy portugál rendőr. Időközben a rendőrség újabb teóriával állt elő: szerintük a gyerek, amíg kába volt a neki beadott nyugtatóktól, leesett a lépcsőről, emiatt halt meg.

„Már többször elmondtam, ez az utolsó ciklusom. Számomra most az a fontos, amit főpolgármesterként ebben a ciklusban el tudok végezni. A 2010 utáni időszakra számtalan lehetőséget el tudok képzelni, de ezen még ráérek gondolkodni”
- nyilatkozta Demszky Gábor főpolgármester.

„A legvadabb álmaimban sem láttam ilyen poklot”
- mondta Sylvester Stallone, aki Thaiföld és Mianmar határán forgatja legújabb filmjét, a Rambo negyedik részét. A leginkább rettenthetetlen akcióhősöket játszó színészt nagyon megrázták a helyszínen tapasztaltak.

„Ne tekints minket ellenségnek, Feri”
- kérte az egyik képviselő az MSZP frakcióülésén, ahol többen kifogásolták a kötelező vagyonosodási vizsgálatot is. A bírálatokból kijutott a miniszterelnök tanácsadóinak is, akikről az volt az általános vélekedés, hogy alkalmatlanok, mert rossz tanácsokkal látják el Gyurcsány Ferencet.