Vissza a tartalomjegyzékhez


Számok

947 lopott autót talált meg eddigi pályafutása során Sánta László, a ZsaruCAR egyik népszerű autókeresője. Egymillió forintos átlaggal szorozva ez már majdnem egymilliárd forint visszaszolgáltatását jelenti alig hét év alatt.

18 új, magyar nyelvű tévécsatorna várja, hogy ősztől felvegyék őket a kábeltévés kínálatba: a kérdés csak az, hogy mely csatornák helyére mehetnek, hisz az analóg műsorszolgáltatás kötött számú sávot enged. 

20 órán át várt a British Telecom egyik ügyfele arra, hogy végre kapcsolják számára a vevőszolgálatot - de hiába. Az 51 éves Hannah King az első napon nyolc órán át hallgatta egyvégtében a készülék által a várakozás idején sugárzott zenét.

24. születésnapját is alig élheti meg Amy Winehouse énekesnő, ha ilyen ütemben rongálja a testét, mint jelenleg. A brit sztár húsz kilót fogyott, tetováltatni kezdte magát, örökké iszik, drogozik és veri a férjét.

35 milliárd forint jut a magyar foglalkoztatásra 2008-ig. Ennek 85 százaléka az Európai Unió társfinanszírozásából származik.

660 köbméter faágat és hulladékot takarítottak össze az augusztus 20-i ünnepek helyszínein a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. munkatársai. A következő napra már elkészült munkában 60 célgép és 250 ember vett részt.

382-t tartottak meg a 740 rendezvényből országszerte a nemzeti ünnep során.

229 ezren vettek részt igazolt alkalmi munkában tavaly Magyarországon.

18461 Liu Hsziang névre hallgató férfit tartanak nyilván Kínában. Valószínű, hogy a 110 méteres gátfutás olimpiai bajnoka és világcsúcstartója után kapták ezt a nevet.