Vissza a tartalomjegyzékhez


Számok

37 taggal büszkélkedhet már a Bízunk Magyarországban Klub. Ezek a tagvállalatok adják a magyar GDP 3 és az export mintegy 20 százalékát.

27000 euróért (7 millió forint) vett meg egy aukción Amit Malhotra indiai milliomos egy hét nullára végződő mobilszámot.

2 milliárd forintnyi kárt okozott egy szervezetten működő, autó-lízing-csalásra szakosodott bűnözői csoport Budapesten, amelyet a BRFK a napokban leplezett le.

700 forintot zsákmányolt az a 18 éves férfi, aki egy idős aszszonyt rabolt ki annak szentesi házában.

8,2 százalékos munkanélküliségi rátát állapított meg hazánkra vonatkozóan egy osztrák kimutatás; ez az érték hivatalosan azonban 7 százalékos.

302 millió forint bírságot szabtak ki eddig a nyár kezdete óta tartó ellenőrzésekben az élelmiszerellenőrző hatóságok. Mintegy 20 ezer egységet vizsgáltak át.

85-en fulladtak eddig összesen vízbe az idén: 32-en fürdés közben, 38 személyről nem tudják, mi okozta a halálukat, míg tizenöten öngyilkosok lettek - derül ki a rendőrség szerdai közleményéből. Tavaly egész évben 192 ember lelte halálát a hazai vizekben.

5000 forintért lehetett az illegális jegyárusoktól Sziget-napijegyet venni, jóllehet ők a fesztiválról kilépőktől 2500-ért vették a még felhasználható csuklópántot. A pénztári ár 8000 forint volt.

5 év múlva, a tervek szerint 2012-ben "nyitja meg kapuit" a Galaktikus Lakosztály nevű méregdrága űrhotel, amelynek fedélzetén az utasok 80 perc alatt kerülhetik meg a Földet - írja a CNN Travel.