Vissza a tartalomjegyzékhez


Programok

Tiffany és Gallé. A szecesszió üvegművészete címmel november 18-áig látható kiállítás az Iparművészeti Múzeumban. (IX., Üllői út 33-37.)

Közlekedés a művészetben - művészet a közlekedésben: a biciklitől az űrhajóig - magángyűjteményes kiállítás a Közlekedési Múzeumban május 6-áig. (XIV., Városligeti krt. 11.)

Café - változatok és változások - a kiállítás a budapesti kávéházak, kávézók, cafék közelmúltját és jelenét mutatja be fényképeken keresztül. Megtekinthető a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban. (V., Szent István tér 15.)

Jazztavasz 2007 - Művészetek Palotája, Budapest, április 30.- május 3.

Parabélyeg (Szépművészeti Múzeum, Budapest, június 24-éig.) A világ legteljesebb művészbélyeg-gyűjteményéből, a budapesti Artpool Művészetkutató Központ kollekciójából válogatott kiállításon 25 ország 250 művészétől származó, mintegy félezer művészbélyeget láthat a közönség.

5. Buda Mountain bike Majális
(Budapest, Hármashatár-hegy, április 28.- május 1.) Budapest legnagyobb hegyikerékpáros rendezvénye egy négynapos fesztivállal ünnepli ötéves fennállását. A változatos, színes program lehetőséget kínál arra, hogy a sportág legnépszerűbb irányzatai egy rendezvényen belül mutassák be a hegyikerékpározás szépségeit.
A majálison, a munka ünnepén rendezik a Port.hu Buda Maratont is.

Remake - Nemes Csaba kiállítása
(Knoll Galéria - Budapest, április 19. - május 31.) A Velencei Biennálé Pályázat kapcsán vált ismertté Nemes Csaba Remake című projektje, amelyben a 2006 őszén a budapesti utcákon történteket idézi fel egy-egy emblematikus kép segítségével.