Vissza a tartalomjegyzékhez


Programok

Tiffany és Gallé. A szecesszió üvegművészete - címmel november 18-ig látható kiállítás az Iparművészeti Múzeumban. (IX., Üllői út 33-37.)

VIII. Nemzetközi Csipkefesztivál és Osztrák Csipketörténeti Kiállítás április 20-21-én, szombat-vasárnap Kiskunhalason a Csipkeházban. (Kossuth utca 37/a, tel.: 06(30)935-8499)

Térzene a Múzeumkertben április 28-án a Magyar Katonazene Napja alkalmából 17 órai kezdettel. Ugyanitt április 25-ig látható a XXV. Magyar Sajtófotó Kiállítás és kísérő kiállításai. (VIII., Múzeum krt. 14-16.)
Közlekedés a művészetben - művészet a közlekedésben: a biciklitől az űrhajóig - magángyűjteményes kiállítás a Közlekedési Múzeumban május 6-ig. (XIV., Városligeti krt. 11.)

Kortárs lengyel plakát Krakkóból - válogatás a Dydo Plakát Galéria gyűjteményéből a Lengyel Intézetben április 27-ig. (VI., Nagymező u. 15.)

Café - változatok és változások - a kiállítás a budapesti kávéházak, kávézók, cafék közelmúltját és jelenét mutatja be fényképeken keresztül. Megtekinthető a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban. (V., Szent István tér 15.)