Vissza a tartalomjegyzékhez


Számok

5 napi közmunkára ítélte Naomi Campbellt egy New York-i bíróság, miután a szupermodell egyik alkalmazottjához vágott egy mobiltelefont. A 36 éves brit modell egy egészségügyi központban fog takarítani a hónap végén.

139 éves bújócska után újra ráleltek az ornitológusok a hosszúcsőrű nádiposzátára. Legutóbb 1867-ben Indiában találkoztak ezzel a fajjal.

362 ezerrel nőtt a tavalyi év utolsó negyedévében a mobil-előfizetések száma Magyarországon - derült ki a KSH közleményéből. Az adatok szerint 100 emberből 99,1-en előfizetők.

51 veszélyes hulladékot tároló romániai telephely közül csupán
4 felel meg az Európai Bizottság előírásainak - jelentette be a román Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium.

190 rasszista indíttatású támadást regisztráltak tavaly a szlovák fővárosban, Pozsonyban. Legutóbb egy mexikói diákot vertek meg bőrfejűek egy közparkban. A jogvédők szerint azonban nagyon sok áldozat nem jelenti be az őt ért atrocitást, mert fél az újfasisztáktól.

45 millió dollár (több mint 11 milliárd forint) értékű drogot foglaltak le az Egyesült Államokban. A mexikói határ közelében elkapott rakományban több száz kiló marihuana, kokain és Extasy tabletta mellett száz fegyvert foglaltak le.

26 éves korában öngyilkos lett Andy Vajda producer fia, Justin. A fiatalember Vajda első, egy hongkongi származású hölggyel kötött házasságából született.