Vissza a tartalomjegyzékhez


Kordon blőd

Parlamenti nyílt nap szervezését kezdeményezte Orkán Vidor pártelnök. A virtigli demokrata elgondolása szerint joguk van a választópolgároknak tevőlegesen is részt venni a parlament munkájában, elvégre az az ország háza.

Ezért várja a honfiúi szeretettől és/vagy törkölypálinkától fűtött nemzeti érzelmű, békés, spontán tömeget a Parlament főbejáratánál. Orkán Vidor tervei szerint rövid sétát tennének a Parlament épületében, ahol ő maga az idegenvezető szerepét vállalná. Kezdésként megtekintenék, valamint spontán kifosztanák a parlamenti büfét.
Ezt követően továbbvonulnának a plenárisülés-terembe, ahol ígéretükhöz híven és keresztény erkölcsiségüket meg nem hazudtolva, kulturált, békés és építő megjegyzéseket tennének a miniszterelnök és a képviselők munkájára. Ezután koccintás - Molotov-koktéllal.
A nap fénypontját a kupolateremben megtartott esemény jelentené, ahol a kulturált tömeg által csak ÁVH-soknak titulált teremőrök megnyitnák a vitrint, és az adófizetőknek végre joga lenne felpróbálni a Szent Koronát, melyről nyilvánvalóan kiderülhetne, hogy méretben kizárólag Orkán Vidorra passzol.
Végül még néhány képviselői irodában gyújtogatással egybekötött megemlékezésen hajtanának fejet a józan római demokrata, Néró császár emléke előtt.

-kormosfree-