Vissza a tartalomjegyzékhez


Mindig friss

A Márka üdítőitalok forgalmazásából már ismert Hungaro Kereskedőház Kft. idén márciustól egy új termékcsoport, a cseh APETIT márkatermékek kizárólagos magyarországi forgalmazójaként jelenik meg a magyar élelmiszerpiacon. A különféle szendvicsek, hidegtálak és meleg ételek a tervek szerint rövidesen az ország egész területén kaphatók lesznek az országos disztribúcióval rendelkező cégnek köszönhetően. Ehhez kipróbált és nagy tapasztalattal rendelkező, folyamatosan bővülő szakembergárda látja el a szükséges feladatokat.

Az APETIT termékek ars poeticája: mindig friss! Ezt jelzi az APETIT egyedülálló szolgáltatása is: a 72 órás szavatossággal rendelkező ételek szállítását naponta végzik, a rendelési igényeknek megfelelően. Vagyis a megrendelés leadásától a gyártással, csehországi szállítással együtt is csupán 12-24 óra telik el, amíg a friss szendvics eljut a kereskedőhöz!
Az APETIT márkanévvel együtt a frissességi garancia új fogalmát is bevezetik: a szavatossági idő lejártával ugyanis az el nem adott terméket maradéktalanul visszaveszi a gyártó.
Az APETIT termékkínálatában szerepelnek a gyros-szendvicsek, a panírozott csirkefalatokkal töltött, többféle sonkával, baconnel és természetesen sajtokkal és friss zöldségekkel gazdagon megrakott bagettek, piknikszendvicsek, sajtos kiflik, és még hosszan sorolhatnánk. A kínálat kialakítása során a hagyományos ízek kedvelői és az ínyencek egyaránt bőségesen találnak majd kedvükre valót.

A minőségtudatos, igényes szemlélet emeli ki a céget leginkább a többi gyorsétkeztető közül, amely az anyagbeszerzéstől a készítésig mindent áthat. Mivel a hagyományos, manufakturális üzem képezi a vállalat szívét, nem meglepő, hogy a szendvicsekhez használt péksüteményeket saját üzemben, saját receptúrával, minőségi nyersanyagok felhasználásával, tradicionális módon gyártják. De ugyanez igaz a húsok és a saláták elkészítésére is: az összetevők itt mind odafigyeléssel, minőségcentrikusan készülnek, hogy a vásárlók tányérjára igazi otthoni ízek kerüljenek. A meleg ételek esetében ugyanis minden ételnek saját szakácsa van (!), így garantálja a cég, hogy mindig azonos ízt és minőséget kapjanak a termék fogyasztói.
A „szendvicsgyár” kapacitása jelenleg is magas: 40-50 ezer szendvicset és 10 ezer adag készételt készít naponta, amely az APETIT termékek iránti nagy érdeklődést is mutatja.
Az APETIT termékeinek széles választékához hasonlóan megrendelőinek összetétele is változatos, színes képet mutat: míg korábban a meghatározó partnerek kizárólag a benzinkúthálózatok voltak, napról napra szignifikánsabb forgalmat jelentenek a bevásárlóközpontokban, iskolai vagy munkahelyi büfékben, illetve az automatákon keresztül értékesített friss szendvicsek. A minden igényt kielégítő készételek pedig új dimenziót nyitnak a munkahelyi közétkeztetésben. Kiváló eltarthatóságuk, praktikus csomagolásuk segíti a munkáltatót abban, hogy beruházás és kockázat nélkül, költséghatékonyan tudja biztosítani törvényben előírt, a meleg étel biztosítására vonatkozó kötelezettségeit. Mindezekben rugalmas partnere lesz a hazai vállalatoknak is az APETIT magyarországi forgalmazója, a Hungaro Kereskedőház Kft. (x)