Vissza a tartalomjegyzékhez


iCsodák

Az Apple cég a közelmúltban mutatta be iPhone nevű okostelefonját, amely egyesíti a mobiltelefon, a fényképezőgép, a kamera és a kéziszámítógép előnyeit, sőt, még távirányítóként is használható. Ennek apropóján próbáltunk utánajárni, milyen újdonságok várhatók még a szórakoztató elektronikában.

iReszelő: uborkareszelés közben a rafinált masina kijelzőjén nézhetünk konyhai műsorokat, vagy a Hogyan csillapítsunk vérzést konyhai baleset után? című felvilágosító adást.
iPumpa: duguláselhárítás közben az iPumpa beépített hangsugárzója kiváló minőségű zenét szolgáltat, hogy addig se unatkozzunk, míg esetleg könyékig turkálunk a vécécsészében.
iGereblye: a beépített mp3-lejátszó élvezetes perceket okoz használójának. A 10 megabájtos verzió csak egy számot, a Húzd meg jobban, menjen a munka címűt tartalmazza, további tárbővítéssel azonban több dal is meghallgatható.
iDenekem: ez a készülék mindent tud: telefonálni lehet vele, internetezni, zenét hallgatni, pókhálótlanítani a szoba sarkát, gomb-nyomásra megírja a gyerek matekleckéjét, megeteti az aranyhörcsögöt, leviszi a szemetet, trendi, édi, cuki, és a gyártó ígérete szerint a fél év múlva boltokba kerülő változat már biztosan zajtalanabbul fog működni, mint egy Boeing 747-es. (kohnbandi)