Vissza a tartalomjegyzékhez

Zsurkán Mariann
A boldogság megfizethetetlen
Nicole Kidman

17 millió dolláros filmenkénti honoráriumával vezeti a legjobban kereső hollywoodi színésznők listáját, és a leggazdagabb negyven év alatti ausztrál nő címet is ő viseli. Nicole Kidman mégsem boldog.


Fotók: AP

A People magazin értesülései szerint Nicole Kidman és Keith Urban házassága nem sok jóval kecsegtet a jövőre nézve. A hét hónapos frigyet követően kiderült, hogy az újdonsült férj nem éppen a monogámia híve. A tengerre néző kápolnában sebtében összehozott esküvő a harmincnyolc éves, alkohol- és drogfüggő countryénekessel nem garantálja a holtomiglan-holtodiglant: erre utal a „tiszta állapot” kedvéért megkötött házassági szerződés is, miszerint az ifjú férj minden együtt eltöltött év után ötszázezer eurónyi összeget kap Kidmantől. Kivéve, ha Keith ismét az alkohol és/vagy a drog rabjává válik: ebben a szomorú esetben egy fitying sem üti a markát.
A remélt fordulat egyelőre várat magára, a férj ugyanis időről időre felbukkan egy-egy elvonókúrán, ráadásul az is kiderült, hogy „elfelejtette” lezárni előző kapcsolatát. „Igazán sajnálom Nicole-t, Keith rendszeresen csalja velem - nyilatkozta a huszonhárom éves Amanda Wyatt, és nem kevés cinizmussal hozzátette: -, sokkal jobb embert érdemelne.” Kidman egyelőre kétségbeesetten küzd férjéért.......