Vissza a tartalomjegyzékhez


Megáll az FM

Hellókasziókabulivan…
Itt a megáll az FM rádió a 789 pont 798-on. A mikrofonnál DJ IQ és DJ Szókincs. E fantasztikus bemutatkozás után következzeeen egyből a rrreklám. 
- Fáradt? Egyedül van? Nincs, aki felhívná? Hívja azonnal a Búbosbanka 2000 lelki segély szolgálatot! Őszinte szavak, már 5990 forint+áfától. Akciós vígasztalás csomagunk 1890 forint/perces tarifával. Számoljon! Most gazdaságos szeretetet kérni. 

Puty, Puty, Puty, zzzzzzzzzz, grtsssss. Itt a megáll az FM a 789 pont 798-on. ÉÉÉÉs a mikrofonnál újra DJ IQ és DJ Szókincs. ÉÉÉs dübörög is kvízjátékunk az ELMŰbaj, az Elektromos Művek támogatásával. EEEEzután következik a kocsmapult, Feri bácsi támogatásával. Már van is egy telefonálónk a vonalban. 
- Szaszcsáá, hotyívnak? 
- ÖÖÖÖÖÖÖ… 
- IIIIgeeen!
- Dzsovanni.
- Nagyszerű, ugye szeretnéd megnyerni a három polietilén fritőztisztító egyikét?
- ÖÖÖÖÖÖÖ…
- Nattyon szupi! Akkor mondanám is a kérdést. A Röfibuli 4 című népszerű valóságshow szereplői közül kiesett ki huszonharmadikként? A) Stupi, B) Cöfi, C) Ragika, D) Bunkesz. 
- ÖÖÖÖÖÖÖ…
- Így van, ahogy mondod, hiszen Stupit nem kell bemutatni, mert az egész ország ismeri. Most már csak el kell találnod, azt a mindenki által ismert tényt, hogy ő vagy Cöfi festette szőkére a haját.
- ÖÖÖÖÖÖÖ…
- Sajnos nem ő. De sajnálom! Nem baj, a fritőztisztító helyett tiéd egy 99 forintos vásárlási utalvány, a majdnem minden 100 forint bolthálózatban. Akkor Oxikasziókacsövike. És fergeteges iramban pörög következő felvételünk, a Nukuboys szédületes albumának címadó dala, a katona twist. Utána pedig DJ Koviubi száma jön, az Ubi or not ubi… puty, puty, puty… buc, buc, buc…
Deeee van egy új telefonálónk: 
- Hállóka, itt Szókincske pörög ezerrel. 
- Én meg Lali bá’ vagyok, 69 éves, burgonyaszemerédi lakos.
- Mondja, Lali bá, mit szeretne hallani tőlünk?
- Drágajó Díídzséjkém, jácca mán be nékem DJ beszedőtől a Hypersonic című albumról a „Digitklímás cabrióval érkeztem a téjeszbe” című dalt. 
- Élből pörög Lali bá, ezt a tracket én is vágom. De ha megmondja nekem, DJ beszedő unokahúgának, sógornőjének kisfiának a becenevét, akkor féléves turbószolárium bérletet kap csőcselékkel, bocsánat, csőcserékkel.
- Jóuzsi…
- Gratulálok, öné a bérlet a Bronz on Kft. támogatásával. 
Puty, puty, puty… buc, buc, buc…
Aaaaaaaazidőjárásól annyit, hogy szeleske, hűvöske, csószóska lesz, egy kicsitke a sztrítecske. Sziókacsövike. Következő dalaink következő sorrendben a következők: Protein Petitől a: „Kőolajklán foglalta le a szpoileres verdám”, ezt követi a Pótvizsga gangtől a: „Vedd le a fukszod, hogy barnuljon a nyakad is”, és végül, de utolsó sorban DJ Marstól a: „Fogd a hét kezem” Puty, puty, puty… buc, buc, buc… (Pédzsör)